Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Βρε ψηφοφόρε της Αχαϊας ΑΥΤΟΝ (ΓΑΠ) γιατί τον ψήφισες; Μου λες;



Είχα μια κουβέντα (πάνω στο τάβλι) με φίλο ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ απο την Πάτρα. Ο ίδιος μου είπε ότι λόγω ονόματος καταγωγής και πράσινων καταβολών ψήφισε ΠΑΣΟΚ και Γ.Παπανδρέου. Του είπα , βρε φίλε αυτός κατέστρεψε την Ελλάδα, διέλυσε τα πάντα ακόμα και το κόμμα του κι εκτός όλων αυτών στην ελλάδα είναι 1 μήνα και στα ταξίδια του 11 μήνες το χρόνο. Και τι μου λέει ο άθλιος;...
Ότι έχει δηλώσει πως δεν θέλει Βουλευτική αποζημίωση όταν λείπει . Και λοιπόν φίλε; Τι λέει αυτό; Εσυ τον ψήφισες για να ταξιδεύει μονίμως ή για ασκεί τα Κοινοβουλευτικά του καθήκοντα σε στιγμές που η Ελλάδα κάνει το σκατό της παξιμάδι και οι έλληνες αποδεκατίζονται σαν τα κουνούπια επειδή αυτός ήταν ΗΛΙΘΙΟΣ (?). Ως εδώ ήταν ο φιλαράκος μου. Έκλεισε το τάβλι και μην τον είδατε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΠΑΤΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive