Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ!!!


Μάθαμε ότι οι Μεταλλαγμένοι Ερυθροβούλγαροι και νυν εθνικιστές του Γρούγιου, αυτοί που κουμαντάρουν τα ΚΑΖΙΝΟ στη Γευγελή, μαζί με τους Τούρκους μαφιόζους, πλησιάζουν άρρωστους με τον τζόγο παίκτες και τους υπόσχονται...ευνοική μεταχείριση ΑΝ αντιδράσουν στη λειτουργία των ΔΙΟΔΙΩΝ στους Ευζώνους!
Ψάχνουν ΙΟΥΔΕΣ ανάμεσα σε τσαλακωμένους πρώην οικογενειάρχες, σε τσαλακωμένους πρώην νοικοκύρηδες, σε κατεστραμμένες από το τζόγο ψυχές! Αν τους δείτε με κανένα πανό ή πλακάτ κατά των διοδίων στα σύνορα, ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ! Και ποιοι είναι και ποιοι κρύβονται από πίσω τους!
Η όλη προσπάθεια της ΜΑΦΙΑΣ των ΚΑΖΙΝΟ..., έχει στόχο στο να μην πληρώσουν το  πεντάευρο στους Έλληνες παίχτες των ΚΑΖΙΝΟ! Με λίγα λόγια θέλουν να αποφύγουν την έμμεση μείωση των εσόδων τους από τους Έλληνες παίχτες....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

http://neaporeiakilkis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive