Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δείτε - όσοι βλέπετε- σήμερα 17 Μαΐου. ΒΙΝΤΕΟ

Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 17 ΜαΐουΟ Ιμπραήμ, θέλει να παρουσιάσει τον κατάσκοπο που επιχείρησε να σκοτώσει τον Ηγεμόνα Μουσταφά στον Σουλεϊμάν, ενώ η Χουρέμ, προσπαθεί να τον εμποδίσει με κάθε τρόπο.
Η κίνηση του Ιμπραήμ να παρουσιάσει την Γκιουλιζάρ στον εξοχότατο, φέρνει τη Χουρρέμ σε δύσκολη θέση. Η Χουρέμ γυρεύει παντού τη Γκιουλιζάρ, αλλά δεν καταφέρνει να επικοινωνήσει μαζί της. Τότε αρχίζει να χάνει τον ύπνο της στη σκέψη πως θα αποκαλυφθούν όλα....

Ο Μεχμέτ, ο οποίος δεν θέλει να χάσει τη φαβορί του, την Νουρμπαχάρ, αποφασίζει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Αυτή η κατάσταση, δεν αρέσει καθόλου στη Μιχριμάχ. Το παλάτι του Τοπ Καπί αποκτά νέο ενδιαφέρον μετά την άφιξη της Σαχ Σουλτάν.
Ο Ιμπραήμ, αποφασίζει να εκτελεστεί το άτομο που τον προσέβαλε, δεν θα οπισθοχωρήσει ούτε με τον αναβρασμό που θα προκαλέσει ο Ομέρ στον λαό. Η δίκη που θα γίνει με τη διαχείριση του Εμπουσούντ Εφέντη, θα ακούσει και τις δυο πλευρές και θα βγάλει μια απόφαση διαφορετική από αυτή που περίμεναν ο Ιμπραήμ και η Χουρέμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive