Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ! Νέο χειρουργείο σήμερα για τον 11χρονο Νικήτα


Νέο χειρουργείο σήμερα για τον 11χρονο ΝικήταΜόλις αναρρώσει από την επέμβαση θα διακομιστεί στο Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης του «Αγλαϊα Κυριακού»
Μία εβδομάδα μετά τον βαρύ τραυματισμό του από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ στο ξενοδοχείο όπου παραθέριζε με τη μητέρα του αλλά και τη λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τους ειδικούς του «Αγλαϊα Κυριακού», ο 11χρονος Νικήτας μπαίνει και πάλι στο χειρουργείο του 2ου ορόφου του Παίδων για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει. Οι ορθοπεδικοί θα αποκαταστήσουν τη βλάβη...
που έχει προκληθεί στον τένοντα του αριστερού χεριού του 11χρονου – πρόκειται για βλάβη που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη.
Αυτό που δεν είναι βέβαιον ακόμη ότι είναι αντιμετωπίσιμο είναι η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων του αγοριού.
Σύμφωνα με το protothema.gr, oι γιατροί υποβάλλουν το παιδί καθημερινά σε ειδικά τεστ ελέγχου της κινητικής λειτουργίας από την ολοκλήρωση των οποίων θα αποτιμήσουν το ακριβές μέγεθος της συνολικής βλάβης των κάτω άκρων. Αυτό θα τους επιτρέψει να σχεδιάσουν με ακρίβεια και το πρόγραμμα αποκατάστασης για τον μικρό ασθενή, ιδίως μετά τη σαφή δήλωση της μητέρας του ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η νοσηλεία και η φυσιοθεραπεία για το παιδί της στην Ελλάδα.
Κατά πληροφορίες, ο 11χρονος αμέσως μόλις αναρρώσει και από τη σημερινή επέμβαση, θα διακομιστεί στο Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης του «Αγλαϊα Κυριακού», μια πρωτοποριακή δομή που εγκαινιάστηκε με δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου μόλις τον περασμένο μήνα και που απευθύνεται σε παιδιά που παρουσιάζουν κινητικά, νοητικά ή επικοινωνιακά προβλήματα εξαιτίας μιας πάθησης ή ενός τραυματισμού.
Η μητέρα του παιδιού ευχαρίστησε χθες τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο παιδί της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive