Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ. Εκτός κινδύνου αλλά σε σοβαρή κατάσταση ο 11χρονος


ΠΗΓΗ: ΙCON PRESS/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣΕκτός κινδύνου, αλλά διασωληνωμένος και σε ελεγχόμενα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Eντατική Mονάδα Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», ο 11χρονος Ρώσος που χθες το βράδυ έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης με δράστη 20χρονο Ολλανδό σε ξενοδοχείο του Ανισσαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη.Το αγόρι επισκέφθηκαν το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, και διπλωμάτης της ρωσικής πρεσβείας...., προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του. Όπως έγινε γνωστό, ο 11χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα πόδια.

ΠΗΓΗ: ΙCON PRESS/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣΜέσα σε ελάχιστες ώρες, οι διακοπές για το 11χρονο παιδί και την οικογένειά του από τη Ρωσία, που είχαν καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ανισσαρά Χερσονήσου (24 χιλιλόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου) μετετράπησαν σε εφιάλτη.
Ο μικρός βρισκόταν από νωρίς χθες το απόγευμα στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, μαζί με τους γονείς του.
Κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι είχε χάσει το laptop και το κινητό του τηλέφωνο. Επέμενε να τα ψάξει στους χώρους του ξενοδοχείου.
Κατά τις 9.00 το βράδυ, οι γονείς του ανησύχησαν από την παρατεταμένη απουσία του μικρού παιδιού και άρχισαν να το αναζητούν.
Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του.
Ετσι, στις 12.00 το βράδυ κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την «εξαφάνιση» του 11 χρονου.
Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση.
ΠΗΓΗ: ΙCON PRESS/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
ΠΗΓΗ: ΙCON PRESS/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive