Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ-ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ


Εγκρίθηκε από το Εφετείο Ροδόπης η ίδρυση του συλλόγου ¨Περιβαλλοντολογικός όμιλος μελισσοκόμων και φίλων της μέλισσας Θράκης¨.
Εγκρίθηκε από το Εφετείο Ροδόπης ο μελισσοκομικός σύλλογος που έχει ως στόχο του την πιο συνειδητή εφαρμογή των αυξανόμενων κατά τα τελευταία χρόνια δραστηριοτήτων της μελισσοκομίας, όπως και το να καταστήσει την μελισσοκομία πόρο εισοδήματος για την περιοχή μας.
Από τα 31 ιδρυτικά μέλη το προσωρινό Δ.Σ. αποτελείται από τα παρακάτω ονόματα :..
Χαλίτ Χαλίτ Ιμπράμ πρόεδρος
Ιμπραήμ Σερίφ αντιπρόεδρος
Χουσείν Καρά Γ.Γ.
Χουσείν Χατζή Μεχμέτ Ταμίας
Μεχμέτ Ντερντιμάν Ελεγκτικό Συμβούλιο
Εφ. Μπιρλίκ 5/2/2013
Σχ : Θα πει κάποιος άσχετος : Και τι σημασία έχει η ίδρυση ενός συλλόγου μελισσοκομίας ; Λοιπόν καταρχήν στον νομό Ροδόπης φυσικά και υπάρχει σύλλογος Μελισσοκόμων. Δεύτερο και σημαντικό όλα τα μέλη όπως φαίνεται του νέου συλλόγου είναι μουσουλμάνοι. Αλλά το πλέον ενδεικτικό είναι η σύνθεση του προσωρινού Δ.Σ. όπως αναφέρεται παραπάνω. Ο πρόεδρος είναι ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού Ράδιο Σίτι, του οποίου οι απόψεις -ασφαλώς τυχαία- συμπίπτουν με αυτές του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής…. Αντιπρόεδρος είναι ο ίδιος ο ψευδομουφτής Κομοτηνής….nο comments.Ενώ βλέπουμε πως στο Ελεγκτικό Συμβούλιο αναφέρεται ως επικεφαλής ο Μεχμέτ Ντερντιμάν. Μήπως είναι ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ, που είναι γνωστός για τις ¨κόκκινες¨ απόψεις του ; 
Μάλιστα η πρώτη ¨επίσημη¨του συλλόγου αυτού είναι όπως γράφτηκε στην εφημερίδα Χρόνος, η συμετοχή της σε έκθεση μελισσοκομίας στην …Κωνσταντινούπολη στις 9/2… 
Προφανώς πρόκειται για μια ακόμη προξενική δομή, που περιχαρακώνει τους ¨δικούς μας¨  από τους ¨γκιαούρηδες¨…. Με ότι σημαίνει αυτό για το μέλλον της συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων.   
ΠΗΓΗ: tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive