Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γιούχαραν τη Βίκυ Σταμάτη έξω από το γραφείο του ανακριτή. Βίντεο


Γιούχαραν τη Βίκυ Σταμάτη έξω από το γραφείο του ανακριτή. Βίντεο : Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε λίγο μετά τις 09.45, κάτω από άκρα μυστικότητα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, στο πλαίσιο των απολογιών για την Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε λίγο μετά τις 09.45, κάτω από άκρα μυστικότητα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, στο πλαίσιο των απολογιών για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.
Η απολογία της διήρκεσε μόλις 25 λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τις 27 Απριλίου. Εξήλθε του γραφείου δίχως να κάνει δηλώσεις. Μάλιστα, μία γυναίκα άρχισε να την αποδοκιμάζει, φωνάζοντας «βλαχάρα», «φάε τα 250.000 ευρώ», «μας κόβουν τα επικουρικά»....
Σε απολογία έχουν κληθεί, επίσης, άλλα οκτώ πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται η κόρη του Άκη, Αρετή, για να απολογηθεί.
Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, αρνήθηκε ότι νομιμοποίησε παράνομες αμοιβές από εξοπλιστικά προγράμματα του Υπουργείου Άμυνας και ότι εμπλέκεται με τις εξωχώριες εταιρείες που του αποδίδονται.

Προθεσμία έως τις 27 Απριλίου για να απολογηθεί πήρε η Βίκυ Σταμάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive