Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ "ΙΓΜΕ" ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !


 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ
 Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού  
Συνάντηση  Γραμματείας  Συνδικαλισμού  ΛΑ.Ο.Σ με εργαζόμενους στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών.
Σε συνέχεια της πρότασης του  Προέδρου μας κ. Γιώργου Καρατζαφέρη  στο συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών  για τη διατήρηση του Ι.Γ.Μ.Ε πραγματοποιήθηκε  σήμερα  συνάντηση       του       Γραμματέα  Συνδικαλισμού    κ. Κανελλόπουλου Γ. με το Δ.Σ. των εργαζομένων  του Ινστιτούτου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  ο κ. Φλωράτος  Ο.  μέλος του Πολιτικού  Συμβουλίου και το μέλος της Γραμματείας Συνδικαλισμού κ. Χριστόπουλος Γ.
Οι εργαζόμενοι ζήτησαν  να μην υποβαθμιστεί   και να μην κλείσει το Ι.Γ.Μ.Ε ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν όλοι μαζί το  ερευνητικό τους έργο.
Η εργασιακή εφεδρεία-απόλυση  167 εργαζομένων, σε σύνολο 332, έχει σαν σίγουρο αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση του Ινστιτούτου που συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της χώρας μας για την εξεύρεση και αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου.
Αντίστοιχα  Ινστιτούτα υπάρχουν σε όλες τις χώρες  του κόσμου και συμβάλουν αποφασιστικά ,κάτω πάντα από δημόσιο έλεγχο, στην ανάπτυξη  της οικονομίας, της έρευνας και της τεχνολογίας.
Από την πλευρά του ΛΑΟΣ ο κ. Κανελλόπουλος τόνισε :
Κάθε σκέψη για διάλυση του ΙΓΜΕ μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.Το Ινστιτούτο αποτελεί ένα δημόσιο εργαλείο ανάπτυξης και προόδου και  60 χρόνια τώρα προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική μας οικονομία.
Οι εργαζόμενοι συνεισφέρουν  με ερευνητικά προγράμματα του ΕΣΠΑ  πάνω από 25  εκ. ευρώ .
Θα πρέπει να συνεχίσουν  απρόσκοπτα το έργο τους   συμβάλλοντας έτσι στη σωστή  και δημόσια  διαχείριση  του Εθνικού μας  Πλούτου που σήμερα αποτελεί εύκολη λεία στις ορέξεις  όσων επιβουλεύονται  να τον εκμεταλλευτούν για τα δικά τους συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive