Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή σου Άδωνι ...(video)

Ένα μικρό απόσπασμα για τα όσα διαδραματίστηκαν στην κεντρική επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ.το Σάββατο ,μία μέρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη  βουλή . Συνυποψήφια του Γεωργιάδη τον κράζει με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση ... δείτε το βίντεο , Θα ακολουθήσουν και άλλα (κλικ  εδώ να δειτε το βιντεο)

8 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ.Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://ixnos1.blogspot.com/2012/02/blog-post_5940.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η-Ο, δεν τους νοιαζουν αυτα! αυτους τους νοιαζει το πως θα βγει η ΜΑΡΜΙΤΑ. οπου εχει μελάκι τρεχουν σα τις σκατομυγες(χρυσομυγες). οποιος τους παει κοντρα διαγραφεται.η μαρμιτα πανω απο ολα. το περιστερι του βοσπορου εκανε την επιλογη του εξαλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..οχι πως δεν αξιζουν την χλευη οι μπουμπουκοβοριδαρεοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ τα Περιστέρια του Αγίου παντελεήμωνα και του Υπολοίπου αττικής ε? που πιστέυουν? Στο χρήμα και τους χαφιέδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αστρατευτε ho και ομοιδεατη ανωνυμε,μην ξεχασετε να τα παρετε και απο τη νδ και απο τη χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ηλίθιοι,ψεύτες, μετριότατο ι τύποι,αυτοί, που διαβάζετε τα mail τους,δήθεν,λένε να ψηφίσετε ΟΧΙ.Δεν λένε να αποχωρήσετε και και να μην συμμετέχετε.Κολόμαγκες της πλάκας, που βγάζετε την ουρά σας από έξω στην σημαντικότερη ίσως στιγμή της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.Συμφεροντολόγοι,όπως πάντα,μην τυχόν και χαθεί καμιά ψήφος.ΟΥΣΤ,σιχαμεροί τύποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαχλαμαρακια αρβανιτοβλαχε, ειναι γλυκο το μελακι που γλυφεις; ε, σκατομυγα; αντε προσκυνα τον ερμαφροδιτο αγραμματο προεδρακο σου που δεν εχει το θαρρος της γνωμης του..ΜΠΟΎΡΤΖΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive