Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στα ορεινά ο Αδωνις. Του Αντώνη Μυλωνάκη

Κρίμα και πάλι κρίμα. 
Καθ΄όλη τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ  Αλέκου  Χρυσανθακόπουλου απόψε στη βουλή , ο Γραμματέας του κόμματος  αγνάτευε στα ορεινά,  ασχολούμενος με δικά του θέματα.... Ούτε μιά στιγμή δεν άκουσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τι έλεγε ο συνάδελφός του και πώς δικαιολόγησε το ΟΧΙ του κόμματός του στη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. Φαίνεται ο μέχρι χθές βουλευτής του ΛΑΟΣ έχει αποφασίσει να συνεχίσει αυτόνομη πορεία και δεν θέλει να βρίσκεται ανάμεσα σε πρώην αγαπημένα πρόσωπα. Δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα αφού στο τέλος της ομιλίας του Χρυσανθακόπουλου δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδος οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τον συνάδελφό τους . Τόσο μίσος ρε Άδωνι? Γιατί? Ποιός είναι ο λόγος???? 

6 σχόλια:

  1. μην πιανεις ρε συνταγματαρχη της δραχμης το ονομα του στο στομα σου....το λερωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκουπίσου μυλωνάκη, καλά σου λέει το αδωνόπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ-ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΣΕ, ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ-ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ:
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΟΜΩΣ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΘΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε κομπλεξ το παιδι με τον γεωργιαδη,ρε αργυρη μαζεψε τον...
    Πηγες και φανταρος παναθεμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς - ΟΧΙ ΕΓΩ- δεν μαζεύουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ολοι ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ρε 9:39 έχει άδικο ο άνθρωπος; ΑΥΤΟ είναι το θέμα, τα άλλα είναι για αγέννητους κάφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive