Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ 2

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Λέμε ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ;;": 
Μου αρέσει όταν ο αντίπαλος εκνευρίζεται και υβρίζει σαν "νταλικέρης".
Είναι το κύκνιο άσμα της λογικής και το τέλος του λόγου.
Η έκφραση του ζωώδους ενστίκτου δεν είναι πια λόγος.
Χαιρετίσματα από έναν 27χρονο υποψήφιο διδάκτορα στο ΕΚΠΑ(Νομική Αθηνών-Νομικό Τμήμα) που ψήφισε 2 φορές τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Β' Αθηνών, που προ Μνημονίου και προ τηλεοπτικής Μανωλίδου τον είχε ως πρότυπο στη ζωή του και που διαπίστωσε ευτυχώς νωρίς ποιος πραγματικά είναι.
Τις αγορές από τις εκδόσεις Γεωργιάδη τις έκανα τα έτη 2006-2007, οπότε δεν θα με θυμάστε.
ΥΓ-Παρατηρήσεις-Διαπιστώσεις:...


1.)Ο Γεωργιάδης αν και διακηρύσσει ότι είναι Ορθόδοξος, δεν διαθέτει Χριστιανική ηθική και ταπεινότητα.
2.)Στην πορεία της πολιτικής του καριέρας αποδείχτηκε πολύ μονολιθικός στις απόψεις του, τις οποίες εκφράζει πάντα με απόλυτο τρόπο λες και είναι ο μοναδικός κάτοχος της αλήθειας, ενώ ποτέ δεν έκανε αυτοκριτική την οποία θεωρώ πράξη μεγαλείου ψυχής.
3.)Η επαγγελματική του ειδικότητα ως ιστορικού και η προφανής εκ μέρους του αντιμετώπιση της ζωής ως ιστορικά γεγονότα υπό τη γενική αρχή του αιτίου-αιτιατού, τον έχουν αναπόδραστα αποξενώσει από τον ανθρώπινο παράγοντα.
Μπορεί να έχει τον πιο ευγενή σκοπό, αλλά η ανθρώπινη υπόσταση είναι η σημαντικότερη αξία του 
21ου αιώνα.
Γι'αυτό θεωρώ ότι η πολιτική του σκέψη δεν μπορεί να σταθεί στο νέο αυτό αιώνα, ούτε καν στον παραδοσιακά δεξιό χώρο. 
Ο Γεωργιάδης απέτυχε γιατί δεν προσαρμόστηκε σωστά στις απαιτήσεις της νέας εποχής.
Προσπάθησε μεν, ακολούθησε τους ισχυρότερους παράγοντες της οινονομίας και της πολιτικής , αλλά ξέχασε την πιο βασική αρχή της ιστορίας που τόσο αγαπάει, ότι "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ".
Έτσι τώρα που το Σύστημα στο οποίο στηρίχτηκε και τον στήριξε καταρρέει, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει θέση στη νέα Ελλάδα που ξημερώνει! 


18 σχόλια:

  1. εσυ αργυρη σιδερη δεν ησουν στην κοπη της πιτας του αδωνι την προηγουμενη εβδομαδα ? δεν ηξερες τοτε οτι πιστευει στο μνημονιο σαν μονη λυση ?
    διαφωνεις , ωραια κανενα προβλημα , θεμιτες ολες οι αποψεις , κρατηστε ενα επιπεδο ομως , ανεβαζεις βλακωδη ανωνυμα σχολια υβριστων ? ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι οί πολιτικοί νά ήταν σταθεροί στίς θέσεις τους,τί σάς ενόχλησε στίς θέσεις τού άδωνι??καί τώρα τού επιτίθεστε??Δηλαδή είναι καλύτερα νά αλλάζουμε θέσεις-απόψεις κάθε μέρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλοιώδες...

    Εμετικό...

    Φαίνεται πως συμπεριλαμβάνετε στα πλαίσια της μεγαλοσύνης του Έλληνα πατριώτου και των αξιών του Γένους την ΣΚΥΛΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ[ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ]ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ? ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. Π.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ?? ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΚΙΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ "ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ?? ΠΑΡΕ ΤΟΝ ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. Π.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΓΥΡΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ" ΑΛΛΑ.ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ.Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ν'"ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.ΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ. Π.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος είπε...

    [...]ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. Π.Σ

    12 Φεβρουαρίου 2012 3:11 μ.μ.


    Νοικοκυραίοι άνθρωποι δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.28
    η μομφη μου δεν ειναι προς τα ανωνυμα σχολια , η μομφη μου ειναι προς την διαχειριση που ανεβαζει ενα ανωνυμο σχολιο στην πρωτη σελιδα
    απο το γεγονος οτι δε το καταλαβες με επιβεβαιωσες για το επιπεδο της εξυπναδας σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ..ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ,ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ,ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΕ "ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ" ΧΗΜΙΚΩΝ Κ.Λ.Π..ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?? ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ Η ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ.ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ,ΜΗ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΛΛΟ,ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΣΑΛΙΑ.ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑ,ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ,ΑΡΧΗΤΕΜΠΕΛΑΡΕ Π.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταλαβα....για να παιρνεις παχυλη συνταξη κανας πρωην πασοκος εισαι σε καμια δεκο...που σου ταξανε τπτ κ εκανες την κωλοτουμπα σου
    αντε γλυψε καμια κατουρημενη ποδια ρε ...ολοκληρο κειμενο για την συνταξη σου μας εγραψες ..συνταξιουχε "πατριωτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ.ΕΙΜΑΙ Α Ν Ε Ρ Γ Ο Σ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΑΝ ΗΛΙΘΙΕ.ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ" ΒΟΛΕΥΤΩΝ " ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ,ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βαλε την γλωσσα μεσα ρε μοιασμα...ο προεδρος ειναι στην βουλη..δε σε βλεπει για να σε επιβραβευσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σου ευχομαι ομως ολυψυχα να βρεις δουλεια...τωρα αν πιστευεις οτι αυτο θα γινει πιο ευκολα σε συνθηκες ανεξελεγχτης χρεωκοπιας...τι να σου πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν κατάλαβα, τι θα πεί μίλησα άσχημα για τον Άδωνι; ΠΟΥ και ΠΟΤΕ; Δεν το συνηθίζω βλέπεις, Εξ αιτίας του Άδωνι 'ομως παίξαμε ξύλο με πάαααρα πολλούς και λεκτικά και πραγματικά, εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ βλέπω στον Άδωνι τον γιό μου που και 1 χρόνο μεγαλύτερος και του δικαιολογώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. .. ΕΚΤΟΣ της αχαριστίας. Σε αυτό ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία. Ειδικά στον άνθρωπο που τον έκανε άνθρωπο. Εντάξει οι πολιτικές διαφωνίες αλλά στα ΙΣΙΑ ! ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ποτέ εκ των όπισθεν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να πούν ΟΧΙ στο μνημόνιο και σε ΔΥΟ μέρες να λέει ΝΑΙ απο ΜΟΝΟΣ του; Κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό ο Καρατζαφέρης και ΟΛΟΙ μας βέβαια. Γιατί τον ΑΓΑΠΑΜΕ !! ΑΛΗΘΙΝΑ και Απο καρδιάς και ανυπόκριτα. Είχαμε στηρίξει ελπίδες ΚΑΙ όνειρα ΠΑΝΩ του. Εχτές με φίλησε και τον ρώτησα; ΑΥΤΟ είναι το ΔΙΚΟ σου φιλί, ή του .... άλλου! Ελπίζω μέσα απ τη καρδιά μου ΕΓΩ και το 97% που τον ΑΓΑΠΑΜΕ να μην ΠΟΥΛΗΣΕΙ την αγάπη μας. Να μην ΠΛΗΓΩΣΕΙ τον Γ.Καρατζαφέρη.
    Εγω τάφαγα τα ψωμιά μου, δίνω εδω και τώρα τη ζωή μου για να μην γίνει κάτι τέτοιο!
    Ετσι συνέλληνα ΤΙΜΙΑ και ξεκάθαρα με τη γαλανόλευκη ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωστε λοιπόν αυτοί που βάζουν τα γκαζάκια είναι νοικοκυραίοι για σένα έτσι;!;!

    Εσένα λέω ανώνυμε που κατηγορείς την ανωνυμία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποτε ειπα εγω κατι τετοια ? κ βεβαια οχι, ειμαι αντιθετος σε τετοια
    κ δεν κατηγορω την ανωνυμια σου , κ εγω ανωνυμα γραφω...σου εξηγησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. " Ειδικά στον άνθρωπο που τον έκανε άνθρωπο."

    Τι πάει να πεί αγαπητέ Σιδέρη, ότι τον έκανε άνθρωπο; Τι ήταν πρίν τον Καρατζαφέρη ο Άδωνις; Υπάνθρωπος; Η δήλωσή σας αυτή δεν τιμά το πρόσωπό σου σε καμμία περίπτωση, όποια πολιτική διαφωνία κι αν έχεις, είναι απαράδεκτες τέτοιες εκφράσεις.
    ΥΓ: Στο κείμενο με το Μυλωνάκη ειδικά έχει πέσει καλό "ψαλίδι", λόγω αισχρών χαρακτηρισμών να υποθέσω, βέβαια οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί του ίδιου του Μυλωνάκη, μέσα από το άρθρο του, εξαιρούνται του ψαλιδιού, απ' ότι φαίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive