Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Ανατινάχθηκε» η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. ΒΙΝΤΕΟ


Γρίφος παραμένει η παραμονή του Γ. Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση. Μιλώντας στην εκπομπή του στο «TηλεΑστυ» υποστήριξε πως κυβέρνηση Παπαδήμου «δεν είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας, μοιάζει». Χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του για το τι ακριβώς θα πράξει ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε πως «Η συμφωνία βάσης της 26ης Οκτωβρίου ανατινάχθηκε. Προέκυψε το αποφασίζω και διατάζω της 9ης Δεκεμβρίου. Θα δείτε τα παιχνίδια που θα παιχτούν την Κυριακή στην ψηφοφορία. Εγώ όλα αυτά τα έχω πει στον Πρωθυπουργό»...

Ο Γ. Καρατζαφέρης επανέλαβε πως θα πρέπει να μπουν τεχνοκράτες στην κυβέρνηση, να γίνουν άμεσα οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και ο Αντώνης Σαμαράς να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. «Είχα πει από την πρώτη στιγμή πως δεν συζητάω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, όπως και την μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας. Αυτή είναι ή πάγια θέση μου. Εγώ έχω σταματήσει να δέχομαι την Τρόικα. Οι άλλοι δύο αρχηγοί την βλέπουν και γίνονται μέρος του προβλήματος»


«Εγώ Κατσέλη δεν θα γίνω»


Αναφέρθηκε επίσης και στον ελάχιστο χρόνο που είχε και την πίεση που δέχθηκε προκειμένου να υπάρξει άμεσα συμφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Εγώ δεν θέλω να πιαστώ σαν την Κατσέλη που είπε διάβασε το μνημόνιο μόνο τρεις ώρες. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είμαστε υπάλληλοι της Μέρκελ. Εγώ δεν θα ακλουθήσω πάντως τα παιχνίδια της»

2 σχόλια:

  1. Ο γνωστός λαθρολάγνος, προοδευτικούλης και υποψήφιος με τους ανθέλληνες "Οικολόγους" Καραμέρος, απευθύνει...έκκληση (!!!) στον "πατριώτη" Καρατζαφέρη να κάνει κάτι έτσι ώστε να ξαναπάρει τα χαμένα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, γιατί τα "ξυρισμένα κεφάλια" της Χ.Α καραδοκούν να μπούν στη Βουλή!


    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ Ω Ρ Α ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ-ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 3% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…»!

    KAΡAMEΡOΣ: “Γιώργο είσαι γάτα! Κάνε κάτι να σε ξαναγαπήσουν. Αλλιώς το περιστύλιο της βουλής θα γεμίσει ξυρισμένα κεφάλια.”

    Φόβος και τρόμος έχει πέσει στο πολιτικό σύστημα-κύκλωμα των καταστροφέων της Ελλάδος, από την αλματώδη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Και βέβαια, αυτοί που είναι μέσα στα κόλπα γνωρίζουν καλά ότι το 3% των δημοσκοπήσεων είναι πλασματικό κι ότι η πραγματική δύναμη του κινήματος είναι -τουλάχιστον- διπλάσια, με συνεχείς αυξητικές τάσεις. Μέσα στον πανικό τους, λοιπόν, δεν κρατιούνται και αποκαλύπτονται. Και εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στον… Καρατζαφέρη, για να ανασχέσει την εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής, όπως έκανε τον παλιό καλό καιρό!

    Μόνο που, οι καιροί άλλαξαν και το… άλογο του συστήματος αποδείχτηκε… κουτσό.

    “Προοδευτικοί” μην ελπίζετε και αυτά που ξέρατε να τα ξεχάστε! Ήρθε η ώρα μας! Και η δική σας, επίσης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive