Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Εξωγήινοι σημάδευαν τον Καραμανλή όταν κυβερνούσε!


Εξωγήινοι απειλούσαν να
απαγάγουν τον Καραμανλή
Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες αόρατοι εξωγήινοι είχαν περικυκλώσει το σπίτι στην Ραφήνα και απειλούσαν να εξαϋλώσουν τα δίδυμα έτσι και ο Κώστας Ακάματος δεν θα υπάκουε στις εντολές τους. 
Βασικός στόχος των εξωγήινων ήταν να προκληθεί Γ’ Παγκόσμιος με επίκεντρο την Ελλάδα, οπότε και θα κατακτούσαν τον πλανήτη πολύ πιο εύκολα μια και θα 
εξαντλούνταν τα πυρηνικά αποθέματα των γήινων. Τα όπλα που χρησιμοποιούσαν οι εξωγήινοι ήταν εκτός από εξαϋλωτές ποζιτρονικά κανόνια, ήπιες πρωτονιακές ρουκέτες και ενδομοριακές οβίδες μεσοδιαστημικής προέλευσης.
Υπεράνω της Ραφήνας ύπτατο ηλεκτρομαγνητικό αερόστατο, σε ύψος 45 χιλιομέτρων, το οποίο και παρακολουθούσε το σπίτι της Ραφήνας, με κάμερες γάμμα και άστα, κατασκευασμένες σε πλανήτη χαμένο στα όρια του σύμπαντος. Μετά τον εξόριστο πλανήτη ξεκινά το fuck-ησέτα!..
Σε περίπτωση ανυπακοής του πρώην πρωθυπουργού, διαστημική κάψουλα επρόκειτο να τον διακτινίσει και να τον απαγάγει με κατεύθυνση τον εξόριστο πλανήτη. 
Για καλύτερη παρακολούθηση είχαν τοποθετηθεί και εντός της Ραφήνας ηλεκτρονικές σκόνες με τέραbyte-μικροκάμερες. 
Περισσότερες πληροφορίες σε βιβλίο του Μανόλη Κοττάκη, το οποίο και θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τίτλο «Καραμανλής on the atom bombs και του μπογιατζή ο κόπανος». 
Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε τί ρόλο έπαιζε ο μπογιατζής στην παρακολούθηση του Καραμανλή! Πάρτε το βιβλίο και θα μας θυμηθείτε! Ε δεν θα σας τα πούμε και όλα; Δώστε κάτι στον Μανόλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive