Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

MΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Ο ΣοσιαΛΗΣΤΗΣ ΚΑΝΤΑΦΙ !! Πρίν λίγο το ΝΑΤΟ βομβάρδισε το συγκρότημα του Καντάφι.Αντάρτες από τη Μιζουράτα διείσδυσαν στη λιβυκή πρωτεύουσα

Το οχυρωμένο συγκρότημα Μπαμπ αλ-Αζιζίγια του Μουάμαρ Καντάφι στο κέντρο της Τρίπολης βομβάρδισαν σήμερα δυνάμεις του ΝΑΤΟ.Επιπλέον, εκπρόσωπος της εξέγερσης δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο πως λίβυοι εξεγερμένοι, οι οποίοι έφτασαν δια θαλάσσης από τη Μιζουράτα, 200 χλμ. ανατολικά της Τρίπολης, έχουν διεισδύσει στην πρωτεύουσα..
και συμμετέχουν στις μάχες που διεξάγονται εκεί αυτή τη στιγμή.
Ο Αμπντάλα Μελιτάν, του Κέντρου Μέσων Ενημέρωσης του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Μιζουράτα, δήλωσε «Πρόκειται για περίπου 200 μαχητές, έχουν αναπτυχθεί στη ζώνη Σουκ Τζομάα (στη βορειοδυτική Τρίπολη)». Οι δηλώσεις του Αμπντάλα Μελιτάν δεν έχουν επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive