Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Για «μακελειό» στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Θεσσαλονίκης μιλά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

 

Ο Ψωμιάδης για την ΕΤ3


Αναρωτιέται ως «ιθαγενής» γιατί πρέπει οι σημαντικές αποφάσεις για την πόλη, να λαμβάνονται στην Αθήνα.Παράλληλα, μιλά για συστράτευση των βορειοελλαδιτών, πέρα και πάνω από κόμματα, για την υπεράσπιση των αυτονόητων και της κοινωνίας.

Η δήλωση Ψωμιάδη:

«Την ώρα που οι Σκοπιανοί θέλουν να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα εντός της Μακεδονίας μας, από τη Μελίτη της Φλώρινας, η κυβέρνηση των Αθηνών αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία των κρατικών ΜΜΕ που, εκτός των άλλων, έχουν και εθνική σημασία. Γιατί μόνο ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Μόσιαλου σχετικά με το μέλλον της ΕΤ3, παρά τις επικοινωνιακές φανφάρες περί ‘‘αναβάθμισης’’ σε πανελλαδικό περιφερειακό κανάλι –ό,τι ήταν μέχρι σήμερα δηλαδή! Την ουσιαστική υποβάθμισή της την εγγυάται η μνημονιακή λογική του κ. Μόσιαλου, η μεταφορά της διοίκησης στην Αθήνα, η κατάργηση του 9,58 και των βραχέων αλλά και οι δραστικές περικοπές στις εργασιακές σχέσεις.
Κανείς δε λέει όχι στο νοικοκύρεμα, αλλά αυτό είναι μακελειό. Με τις «αμπαλαρισμένες» αποφάσεις που προωθεί η κυβέρνηση πλήττεται όχι μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά ολόκληρη η ελληνική περιφέρεια.
Εμείς οι ιθαγενείς περιμένουμε να μας λύσει κάποιος την απορία: πως είναι δυνατόν φορείς της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας να διοικούνται από την Αθήνα και σημαντικές αποφάσεις να λαμβάνονται από εκεί για εμάς (ΕΣΠΑ, μετρό κλπ); Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε και να υποβαθμίζετε οτιδήποτε αφορά στη Θεσσαλονίκη (Λιμάνι, ΔΕΘ, Καλλικράτης κλπ)! Σταματήστε να εμπαίζετε τους πολίτες της ελληνικής περιφέρειας!
Τώρα θα πρέπει επιτέλους η πόλη να συστρατευτεί, μαζί και οι πολιτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας, πέρα και πάνω από κόμματα, όχι για να προασπίσουμε κεκτημένα, αλλά για να υπερασπίσουμε τα αυτονόητα. Να πούμε όχι στην συρρίκνωση της ΕΤ3, όχι στην κοροϊδία. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε την κοινωνία στο έλεος του μνημονιακού ξεπουλήματος και των κατεστημένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive