Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΑ SPECIAL OLYMPICS 2011; ΟΧΙ Ε; ΓΙΑΤΙ; ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ: ΣΑΓΚΑΗ 36 εκ.e, ΔΟΥΒΛΙΝΟ 30 εκ.e, AΘΗΝΑ... 70.000.000 ΕΥΡΩ!ΔΕΙΤΕ..


ΤΑ ΔΥΟ απο τα Εντεκα μέλη του Δ/Σ της επιτροπής  "SPECIAL OLYMPICS" ΠΟΙΑ είναι; 
Ξέρουν ΑΥΤΟΙ οι ΔΥΟ για το ΟΡΓΙΟ σπατάλης που έγινε φέτος στην Αθήνα κατά την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων; 
ΑΝ ξέρουν -που ΞΕΡΟΥΝ- Γιατί ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ σ`αυτήν την αχαλίνωτη ΣΠΑΤΑΛΗ; 
Αφού ΗΞΕΡΑΝ, ΤΙ έκαναν αυτά τα ΔΥΟ ΕΞΕΧΟΝΤΑ μέλη του Δ/Σ δλδ ο Πρόεδρος της Ν.Δ κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (και Πρωθυπουργός) ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ή JEFFRY; 
Υπάρχει άραγε απάντηση απο τους δύο ΑΙΩΝΙΟΥΣ φίλους; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Δείτε το πολύ καλό ρεπορτάζ για το θέμα από την εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA.Προκαλούν οι αλόγιστες δαπάνες και ο προϋπολογισμός – σκάνδαλο των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (SPECIAL OLYMPICS 2011).


4 σχόλια:

  1. ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ H ΓΙΑΝΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛΙΖΕΤΑ !!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS.

    Τα ονόματα όσων είναι στο κόλπο των SPECIAL OLYMPICS, διασταυρώνονται με αυτά που συνεργάστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου το 2004 (την χρυσή εποχή της μεγάλης ρεμούλας και της αδιαφάνειας)

    Τα ιδία παράσιτα στελέχη ,( συρφετός υπόλογων απατεώνων – τεχνικών συμβούλων – κακότεχνων οικονομισάριων ), υπό την αιγίδα της νέας χουβαρντού Γιάννας (ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ) , αρμέξαν το δημόσιο ταμείο της καταχρεωμένης ψωροκώσταινας….υπο τας ευλογιές του ¨ οικονομικού ¨ Πατριάρχου και λοιπών μονίμων δημοσυντήρητων οικονομισάριων…

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ …ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 2024….

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ…

    ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ…(ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ-ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ )

    ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,, ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,,ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΟΥΣ, ΛΥΡΙΚΟΥΣ , ΕΡΤΙΚΟΥΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;;,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ πληροφορίες μου, που είναι αληθινές, αναφέρουν σαν κύριους πρωταγωνιστές το Νομικό σύμβουλο της εταιρίας το κ. Βασίλη Κωτσοβίλη, τον τεχνικό σύμβουλο Χαραλαμπίδη Κ (της υπόδικης για την EUROVISION BACK STAGE μαζί με την υπόλογη ομάδα του μονιμών υπάλληλων του Μεγάρου της Αρπαχτής του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ), τον Σάιμον Γκράβελινγκ και ‘Αντριου Ουόλς, που έχουν πάρει εργολαβικά την υπόθεση, και προσπαθούν να αποκλείσουν όλες τις Ελληνικές εταιρείες ώστε ανεξέλεγκτα να μοιράσουν το κρατικό χρήμα όπου τους βολεύει και όπου τους συμφέρει ….

    Στις εύλογες απορίες δημοσιογράφων και ενδιαφερόμενων , η κ. Δεσποτοπούλου απαντάει ότι «αναφέρεται απ’ευθείας στο γραφείο του πρωθυπουργού».

    Ελπίζω να μην καταχρεωθούμε και πάλι σαν χωρά για να καλοπερνάμε ορισμένοι αδηφάγοι…

    Εμείς οι αδίκως φορολογούμενοι θα αναφερθούμε σύντομα στον αρμόδιο εισαγγελέα με την ελπίδα να ελέγχουν κάποια μόνιμα αρχιλαμόγια (υπάλληλοι του Λαμπρακισταν) που κατά σύμπτωση είναι μέσα σε όλα τα κόλπα της τελευταίας δεκαετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2007 δόθηκε η εντολή από την τότε κυβέρνηση να κινητοποιηθούν όλες οι εθνικές δυνάμεις, έτσι για την επιτυχημένη διεξαγωγή των Αγώνων. Η εντολή αυτή ανανεώθηκε από την νέα κυβέρνηση το 2009, αλλά και το 2010, όταν ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού υπέγραψε το οριστικό συμβόλαιο με τη Διεθνή Επιτροπή των Special Olympics.

    Δασκαλοπούλου «Τα οφέλη για την Ελλάδα ήταν πολλαπλά: περίπου 300.000 διανυκτερεύσεις σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδες μετακινήσεις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές, αυξημένη τουριστική κίνηση.»

    Στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων η κ. Δεσποτοπούλου απάντησε:

    Για το κόστος Τελετών:
    «Οι τελετές κόστισαν 7.600.000€.
    Πάνω από 60% του κόστους των Αγώνων επέστρεψε στο ελληνικό κράτος μέσω επένδυσης της Οργανωτικής Επιτροπής στην Ελληνική αγορά ή κατατέθηκε υπό μορφή φόρων, ΦΠΑ, εισφορών κλπ στην Πολιτεία.»

    Οι προηγούμενες διοργανώσεις:
    « Η Τελετή έναρξης στη Σαγκάη το 2007 στοίχησε 22 εκατομμύρια δολάρια ενώ η Τελετή Λήξης 14 εκατομμύρια δολλάρια. Οι Αγώνες στο Δουβλίνο το 2003 στοίχησαν επισήμως 68 εκατομμύρια ευρώ, για τη φιλοξενία μόνο 5400 αθλητών έναντι των 7000 που συμμετείχαν στους Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2011 »

    Special Olympics Ελλάς:

    «Η πολιτεία δεν συμμετείχε ούτε με ένα ευρώ στην τριετή προετοιμασία της Ελληνικής Αποστολής. Οι πόροι των SO Hellas προέρχονται από δωρεές & χορηγίες, εταιριών αλλά και ιδιωτών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive