Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Το μεγαλύτερο ψέμμα είναι ότι ο Πρωθυπουργός λέει την αλήθεια....Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης


O Πρωθυπουργός που κόπτονταν για την πληρωμή μισθών και συντάξεων μέχρι το 2015 θα έχει περικόψει 6 μισθούς(2 με το Μνημόνιο και 4 με το Μεσοπρόθεσμο) σε κάθε Δημόσιο Υπάλληλο άσχετα με το αν υπεραμειβόταν ή όχι….

Δεν συζητάμε για τον ιδιωτικό υπάλληλο….Ο οποίος είναι.... τυχερός αν έχει ακόμη θέση εργασίας…..

Όλο αυτό έφερε και τη μείωση του τζίρου στα καταστήματα(Αγορά)γενικώς με τη ταυτόχρονη διακοπή της χρηματοδότησης από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, που οδήγησε στα αυξανόμενα λουκέτα….
Οι μόνοι που πληρώνονται κανονικά είναι οι Ομολογιούχοι και αυτοί που επιχορηγούνται-υπο μορφήν κοινωνικών επιδομάτων-τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα….
Προφανώς λοιπόν μάλλον αναφερόταν στους μισθούς και τις συντάξεις των επενδυτών….
Κι όμως ούτε για πολιτικούς, ούτε για δημοσιογράφους ούτε για Δικαστές εγείρεται ερώτημα και όλα τους φαίνονται φυσιολογικά…
Και τώρα το σενάριο….Ξεφορτώνουμε τους «φίλους» μας ομολογιούχους αποπληρώνοντας τους με τα λεφτά που δανειζόμαστε από την Ε.Ε., ενώ «τυχαία» αγοράσαν CDS λίγο πρίν το ξέσπασμα της κρίσης-όταν ήταν φθηνά…Οπότε οι «φίλοι» μας θα έχουν διπλό κέρδος.. Θα αποπληρωθούν ομαλά αλλά και θα εισπράξουν την ασφάλεια….Αυτό σε απλά ελληνικά υποδηλώσει δόλο και οργανωμένο σχέδιο και όχι μια αντιμετώπιση ενός αστάθμητου παράγοντα-όπως προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τη κρίση….
Οι «φίλοι» σαφώς δεν είναι πατριώτες….Δεν είναι «φίλοι» του ελληνικού λαού….
Κι όμως είναι πολύ γνωστοί με πολιτικά τζάκια….!!!Και όσα έρχονται σιγά σιγά στο φώς της δημοσιότητας το αποδεικνύουν…..Και φανταστείτε, κάποιοι βάφτισαν την εκδούλευση αυτή πατριωτικό καθήκον…!!!!
από pikri-sokolata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive