Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Κάθε φορά που στο κέντρο της Αθήνας γίνεται μία επιχείρηση - σκούπα, εντυπωσιάζομαι από τον αριθμό των αλλοδαπών οι οποίοι διαθέτουν "χαρτιά" νόμιμης παραμονής στην χώρα μας. Εντυπωσιάζομαι επίσης από τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι μετανάστες, καταφέρνουν να ανοίξουν δικές τους επιχειρήσεις, την ίδια στιγμή που για έναν Έλληνα αυτό είναι μια τόσο δύσκολη υπόθεση. Εντυπωσιάζομαι ακόμη και από τους μικρούς αριθμούς που δίνουν οι αρχές σχετικά με το πόσοι έχουν σχετικά χαρτιά αλλά και την συγκριτικά μεγαλύτερη συχνότητα νομιμοποιημένων που υπάρχουν στην χώρα μας. Αρκεί να σας πώ ότι υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες αλλοδαποί με ψεύτικα χαρτιά - κυρίως βορειοαφρικανικής καταγωγής - παίρνουν ακόμη και δάνεια από τράπεζες.
Ίσως τελικά, όμως, υπάρχει κάποια εξήγηση. Όταν δεν μπορούν να τα πάρουν νόμιμα, τα φτιάχνουν μόνοι τους. Κάποιοι φροντίζουν με το ... αζημίωτο. Μία τέτοια σπείρα κατάφερε να διαλύσει η ΕΛ.ΑΣ. Συμμετείχε ένας 28χρονςυ Έλληνα και δύο αλλοδαποί, υπήκόοι Αφγανιστάν και Αλγερίας, ηλικίας 21 και 45 ετών αντίστοιχα, Οι κατηγορίςς που τους βαραίνουν είναι της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, κατοχής διαβατηρίων τρίτων προσώπων, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος», παραβίασης του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα.. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ :http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive