Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ποια ΕΡΤ & TV100 ; Να δεις τι γίνεται με το TRT στην Τουρκία…


trtERTΗ τουρκική κρατική ραδιοτηλεόραση TRT, διέκοψε τη συνεργασία της με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, Αναντολού, μετά τη μετάδοση από το τελευταίο φωτογραφίας με το διευθυντή της TRT να έχει γονατίσει μπροστά από δύο υπουργούς.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε την 1η Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της τελετής εκλογής των μελών του Συνταγματικού Δικαστηρίου και δείχνει τον γενικό διευθυντή, Ιμπραχίμ Σαχίν να συνομιλεί γονατισμένος μπροστά από τον υπουργό Εσωτερικών Μπεσίρ Αταλάι και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σεντάτ Ερνγκίν οι οποίοι κάθονται.Το Αναντολού συμπεριέλαβε τη φωτογραφία στο σέρβις του και αμέσως οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης, θεωρώντας “υποτιμητική” τη δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, διαμήνυσαν στο πρακτορείο ότι “εφεξής διακόπτουμε τη συνεργασία”.

Ο γενικός διευθυντής του πρακτορείου Αναντολού συναντήθηκε πάντως με στελέχη της TRT και δήλωσε ότι πρέπει να ανανεωθεί η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ τους.

http://catakravgi.blogspot.com/2011/02/tv100-trt.html#ixzz1DAy9vGJ8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive