Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στο κυνήγι του υποβρυχίου-φάντασμα και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ!κ. Γιάννης Κοραντής

Ως πρώην διοικητής της ΕΥΠ,προφανώς ο κ.Ι.Κοραντής ,έχει ένστικτο στις πληροφορίες. Γι΄ αυτό και θεώρησε σκόπιμο να υποβάλει ερώτηση στη Βουλή για τον "κόκκινο Οκτώβρη", όχι τον Σοβιετικό αλλά τον τουρκικόπου σύμφωνα με πληροφορίες που κάποιοι δημοσίευσαν ,έφθασε μέχρι το Λαύριο. Λογικό θα πείτε από τη στιγμή που την ίδια πληροφορία υιοθέτησεκαι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς!.Τελικά έφθασε τουρκικό υποβρύχιο στο Λαύριο; Το θέμα λοιπόν απασχόλησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο οποίο κλήθηκε να δώσει απάντηση ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας!

Τι προκύπτει από την απάντησή του; Ότι η μοναδική περιοχή στην οποία μπορεί να κινήθηκε τουρκικό υποβρύχιο -αλλά ούτε εκεί εμφανίστηκε- ήταν 75 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά από την περιοχή που υποτίθεται ότι έφθασε το υποβρύχιο-φάντασμα! Εκεί είχαν δεσμεύσει περιοχές για κίνηση υποβρυχίων οι Τούρκοι. Και τα σόναρ των ελικοπτέρων μας είναι λίγο δύσκολο να έχουν τέτοια ...εμβέλεια.

Όσο για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, έχουμε να του προτείνουμε να κάνει και μια ερώτηση για "την εισβολή αγνώστων σκαφών στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών στο Σκαραμαγκά". Θα βγάλει πραγματικό...λαβράκι! (http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=7&art_id=3006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive