Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το ΒόρειοΑφρικανικό Τόξο, το ΧΑΛΙΦΑΤΟ, η ΚΙΝΑ

1

Έλεγα πολλές δεκαετίες πριν για το επερχόμενο Χαλιφάτο και την μοίρα των μαλθακών πλέον Ευρωπαίων. Τώρα η «έγχρωμη επανάσταση» στην Αίγυπτο με την βοήθεια των Illuminati σχεδιάζει να εγκαταστήσει μαριονέτες πιστές στα αφεντικά τους στο Λονδίνο. Την προηγούμενη δεκαετία είδαμε τέτοιες «επαναστάσεις» στην Σερβία, την Γεωργία, την Ουκρανία, το Kyrgyzstan, την Μογγολία και αποτυχημένες στην Burma, το Iran και την Thailand. Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η «δημοκρατία» είναι πάντα τα προσχήματα των Illuminati , κοιτώντας πίσω στην Γαλλική και την Ρωσική «επανάσταση» !

Η μαριονέτα των Οικουμενιστών Mohammed El Baradei είναι επιμελητής του «International Crisis Group» ένα μη – κερδοσκοπικό γκρουπ που διοικείται από τραπεζίτες που προκαλούν επαναστάσεις και επωφελούνται από αυτές. Συνδιαχειριστής του είναι ο πανταχού παρών άνθρωπος των Rothschild, ποιος άλλος ο George Soros !

Θα ήταν παρακινδυνευμένο να λέγαμε ότι βγάζοντας τον Mubarak από την μέση το Ισραήλ θα φτάσει από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη ? Όμως το αληθινό πρόβλημα είναι η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο. Ο Baradei θα λειτουργήσει σαν Κερένσκυ για την Μουσουλμανική Αδελφότητα ώστε να πραγματοποιηθεί η «Suncruiser η “συγκομιδή” και ο Albert Pike» ΣΥΝΕΧΕΙΑ:http://miastala.com/s/archives/11262

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive