Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Διακόπηκε… ξανά η δίκη των «Πυρήνων»Το δικαστήριο όρισε νέους συνηγόρους υπεράσπισης


Διακόπηκε για το πρωί της Πέμπτης τελικά η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», προκειμένου οι νέοι δικηγόροι που όρισε πριν λίγο το δικαστήριο να ενημερωθούν για την υπόθεση.

Νωρίτερα, οι τέσσερις συνάδελφοί τους που είχαν οριστεί χθες να υπερασπιστούν τους νεαρούς αρνήθηκαν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους. Το δικαστήριο αποφάσισε να στείλει τη δικογραφία στην εισαγγελία και να ελεγχθούν οι δικηγόροι για απείθεια.

Οι γονείς των κατηγορουμένων, που βρίσκονται και σήμερα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά και τρεις εκ των νεαρών, ζήτησαν να δοθεί μεγαλύτερη διακοπή, ενώ κάλεσαν τους δικαστές να επανεξετάσουν τα αιτήματά τους, και κυρίως εκείνο που αφορά στην παρακράτηση των αστυνομικών ταυτοτήτων όσων μπαίνουν στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν τη δίκη.

Σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή της δίκης, ορισμένοι από τους γονείς των κατηγορουμένων, με παρέμβασή τους στο δικαστήριο ζήτησαν να τους δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους, τα οποία, όπως είπαν «τελούν υπό σύγχυση και ενεργούν εν θερμώ», ενώ απηύθυναν έκκληση να μην καταδικαστούν οι κατηγορούμενοι σε δυσβάστακτες ποινές.

Υπενθυμίζεται πως το δικαστήριο χθες απέρριψε και τα δύο αιτήματα των κατηγορουμένων με αποτέλεσμα οι νεαροί να αποχωρήσουν από την αίθουσα και να παύσουν τους συνηγόρους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive