Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Φαρμακοποιό βάζουν διοικητή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου!!!

http://www.e-enimerosi.gr/images/news/123627410133_mrg.JPG

Φαρμακοποιό με δύο μεγάλα φαρμακεία στην Πιερία επέλεξαν να χρίσουν ως διοικητή στο ΨΥΝΠΟ - Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου - οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας και θα τον ορκίσουν σήμερα τα λεβεντόπαιδα, ενώ τον πρώην διοικητή του ΨΥΝΠΟ Δημητριάδη τον στέλνουν σε κρατικό νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, για να μη μείνει αβόλευτος ο άνθρωπος.
Είναι δυνατόν να χρίζουν φαρμακοποιό διοικητή νοσοκομείου; Όλα είναι δυνατά από τους νυν βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία. Άλλα στελέχη δεν έχει αυτό το κόμμα στην Πιερία για να τα βάλει να διοικήσουν κρατικούς οργανισμούς; Δεν υπάρχουν νέα, μορφωμένα άτομα που έχουν και οικογένειες και παιδιά για να τα βάλουν σε διοικητικές θέσεις; Τους ευκατάστατους θα έχετε πάντα σε προτεραιότητα;
Δεν πρόκειται να ψηφίσω κανέναν από τους νυν βουλευτές με αυτές τις παρασπονδίες που κάνουν και θα τους μαυρίσω εγώ και οι φίλοι μου. Ως διαμαρτυρία ας διαλέξουμε κάποιον από τους άλλους τρεις υποψήφιους. Φτάνει πια η κοροϊδία!

Αγανακτισμένος νεοδημοκράτης
Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive