Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.

Γράφαμε χθές, ΚΛΙΚ ΕΔΩ>>:Εγω θα τους προτιμούσα βέβαια, να είναι στην ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΑΤΤΙΚΗ με μάνικες στο χέρι και οχι κομματικές σημαίες, ΑΛΛΑ..ΟΠΩΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Γράμμο.
Σημ. SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Φαίνεται ότι η ηγεσία του ΚΚΕ...
ΑΚΟΥΕΙ, αρκεί και να ΠΡΑΤΤΕΙ στην πραγματικότητα. Όπως και νάναι ΜΠΡΑΒΟ για την κινητοποίηση, έστω και σε επίπεδο ανακοίνωσης. Και για νάχουμε και το καλό ερώτημα, αυτοί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ , οι Πράσινοι, ΡΟΖ κ.λ.π., ΠΟΥ στα κομμάτια έχουν ΛΟΥΦΑΞΕΙ; Η Ελλάδα καίγεται κι αυτοί είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άφαντοι, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ. Πούσαι βρε ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ με τα παχειά τα λόγια που σε κάναμε και ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ για να σώσεις τα... ΔΑΣΗ ΜΑΣ, αρχιψευταράς της δεκάρας και πανάξιος ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ αποδείχτηκες.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
*********************************************
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελ. /24 Πρώτη σελίδα Προηγούμενη σελίδα Επόμενη σελίδα Τελευταία σελίδα
Στα πύρινα μέτωπα από την πρώτη ώρα οι κομμουνιστές

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν στην οργάνωση της λαϊκής δράσης και συμμετέχουν μαζικά στην πυρόσβεση και στην περιφρούρηση δασικών εκτάσεων

Άνιση μάχη με τις θεόρατες φλόγες

Icon

Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πύρινη λαίλαπα στην Αττική, εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος, ακούραστα και με αυτοθυσία ανταποκρίνονται μέρα και νύχτα στο άμεσο κάλεσμα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ. Συγκροτώντας ομάδες και παίρνοντας στα χέρια κλαδιά, κουβάδες και ό,τι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, παλεύουν με χιλιάδες ακόμα κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές και κατοικημένες περιοχές.

Σε προχτεσινή της ανακοίνωσή, αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, η Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ σημείωνε επιτακτικά: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πύρινη λαίλαπα στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής (Γραμματικό, Βαρνάβας, Μαραθώνας) μεγάλης έκτασης και καταστροφών, δασών, σπιτιών, νοικοκυριών. Είναι ώρα μεγάλης επαγρύπνησης και δράσης.

Η ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ καλεί τις Κομματικές Οργανώσεις και την ΚΝΕ σε ετοιμότητα και άμεση κινητοποίηση. Να συμβάλουν στην κινητοποίηση του λαού και της νεολαίας, έτσι ώστε να σβήσουν οι φωτιές, να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές και κατοικημένες περιοχές και αν είναι δυνατό να προλάβουν την εκδήλωση νέων εμπρησμών. Να απευθυνθούν στα σωματεία, στους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους τοπικούς φορείς.

Το χέρι των εμπρηστών, αποθρασυμένο από την πολιτική του δικομματισμού, τα διάφορα συμφέροντα και τις ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού, μόνο η λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να το εξουδετερώσει. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει τον αγώνα του για ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών από τους εμπρησμούς, για διεκδίκηση μέτρων πρόληψης υπέρ των δασών και των δασικών εκτάσεων, της γης που είναι εκτεθειμένη στην εμπρηστική πολιτική της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης». Χτες, και η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ απηύθυνε κάλεσμα σε επαγρύπνηση και δράση στους εργαζόμενους και το λαό της πόλης.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Δευτερα 24/8/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive