Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ! Ιδιωτική Ασφάλιση Ειδήσεις - Νέα Προϊόντα


Επέκταση του συστήματος φιλικού διακανονισμού σχεδιάζουν οι ασφαλιστικές εταιρίες μετά την επιτυχή εφαρμογή του θεσμού και τον διακανονισμό μέσω αυτού του συστήματος του μεγαλύτερου ποσοστού των τροχαίων ατυχημάτων και ζημιών. Στους στόχους των εταιριών είναι η επέκταση να γίνει και σε ατυχήματα που εμπλέκονται περισσότερα από δύο αυτοκίνητα , ( που εξαιρούνται μέχρι σήμερα) αλλά και στο όριο των ζημιών που διακανονίζονται μέσω του συστήματος.
Διαβάστε Περισσότερα...

Οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα από την 1η Ιουλίου
Τι γίνεται με τους ασφαλισμένους στις εταιρίες που κλείνουν
Πώς τιμολογούνται τα ασφάλιστρα …
Πως μπορεί να επιλέξτε το δικό σας πακέτο ασφάλισης
Κάθε αυτοκίνητο πρέπει υποχρεωτικά να είναι ασφαλισμένο για αστική ευθύνη για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες έναντι τρίτων. Σύμφωνα με Ευρωπαϊκή Κοινοτική Οδηγία που αρχίζει να εφαρμόζεται από την 1 Ιουλίου 2009 και στην Ελλάδα αυξάνονται υποχρεωτικά τα κατώτατα όρια και για τις υλικές ζημίες ορίζονται στα 500.000 ευρώ, και στα 500.000 ευρώ για σωματικές βλάβες ανά θύμα.
Διαβάστε Περισσότερα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive