Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

KAI H XAΛKIA NTOΠE ? ?


Σοκ με Χαλκιά!
Πάνω που αναθαρρήσαμε βλέποντας τους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες του στίβου να βαδίζουν σε τροχιά διάκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ήρθε ακόμη μια... κατραπακιά που θα' λεγε κανείς ότι είναι και τελειωτική. Μέλος της ελληνικής ομάδας του στίβου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν πρόκειται για τη Φανή Χαλκιά η οποία έχει ήδη αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό και αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, σε ξενοδοχείο του Πεκίνου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, στο επίμαχο δείγμα ανιχνεύθηκε η απαγορευμένη ουσία μεθυλτριενολόνη (Μ3), δηλαδή η ίδια ουσία που είχε ανιχνευθεί στους 11 αρσιβαρίστες, τον κολυμβητή και σε δύο ακόμη αθλητές του στίβου.
Το σύνολο; 15! Η εξέταση έγινε εκτός Ολυμπιακού Χωριού, στο Φουκούι της Ιαπωνίας, όπου προετοιμαζόταν η εθνική ομάδα στίβου πριν μεταβεί στην κινεζική πρωτεύουσα, από κλιμάκιο της WADA και η ΕΟΕ ενημερώθηκε σήμερα για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive