Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ποια είναι η εταιρεία Space Hellas στην οποία ανήκει η Singular logic που διαχειρίζεται τα εκλογικά αποτελέσματα;

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τον αγώνα μου, μέχρι να αποκαλύψω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαίου χειραγωγήθηκε με ηλεκτρονική νοθεία. Ξεκινώ με απλή καταγραφή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Singular και προκαλώ όποιον μπορεί και έχει στοιχεία να βγει και να με διαψεύσει....
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η εταιρεία Space Hellas στην οποία ανήκει η Singular logic που διαχειρίζεται τα εκλογικά αποτελέσματα και η οποία φέρεται να έχει τον κεντρικό της σέρβερ στην Ουκρανία του Ζελένσκι.
Ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη της Space Hellas διατηρούσε φιλικές σχέσεις στην δεκαετία του 90 με την οικογένεια Μητσοτάκη μέχρι που ενεπλάκησαν σε ένα τεράστιο σκάνδαλο και πλήρωσαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ ως πρόστιμο.
Τη Space Hellas στην οποία ανήκει η SINGULAR LOGIC ίδρυσε ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, ο οποίος απεβίωσε το 2018. Ο γιος του Σπύρος μπήκε δυναμικά στην εταιρία το 2013 και φυσικά την ανέλαβε ολοκληρωτικά μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Το όνομα της οικογένειας του νέου ιδιοκτήτη της Singular Logic απασχόλησε επί μακρόν την επικαιρότητα το 1999, όταν βγήκαν στο φως σκανδαλώδεις πληροφορίες για μία σύμβαση που είχε υπογραφεί τον Φεβρουάριο του 1993, εποχή που Πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και υπουργός Άμυνας ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.
Πρόκειται για την υπόθεση του πρώτου συστήματος αυτοπροστασίας ASPIS των μαχητικών F-16, της εταιρίας Litton, την οποία αντιπροσώπευε στην Ελλάδα και ο Δημήτρης Μανωλόπουλος.
Το σκάνδαλο, φυσικά, αποκαλύφθηκε άλλη μία φορά στις ΗΠΑ, από την εισαγγελία του Λος Αντζελες και συμφώνησε η εταιρεία να καταβάλει πρόστιμο ύψους 18.500.000 δολαρίων.
Παραδέχτηκε ακόμη ότι προσπάθησε να αποκρύψει τις μίζες, αν και τις είχε περάσει στα λογιστικά της βιβλία ως «άλλα έξοδα». Την υπόθεση ανέλαβε και η ελληνική Εισαγγελία Πρωτοδικών, αλλά ο φάκελος φαίνεται πως χάθηκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Η εταιρία Space Hellas, βεβαίως, τα τελευταία χρόνια μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε κάθε μεγάλο ψηφιακό έργο του Δημοσίου έχοντας λάβει πολλά εκατομμύρια από την τωρινή κυβέρνηση. Για παράδειγμα, συμμετέχει στην κοινοπραξία που ανέπτυξε το λογισμικό Pandora, το οποίο παρουσιάστηκε στο τέλος του 2022 από το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ, και το οποίο προσφέρει προστασία στα τερματικά του στρατιωτικού πληροφοριακού συστήματος των Ενόπλων Δυνάμεων. Ανέλαβε ακόμη, και πάλι μέσω του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το έργο «Εγκατάσταση Μετεωρολογικών Σταθμών και ανάπτυξη υποδομής Διαδικτυακής Πύλης», ύψους 11.900.000 ευρώ.
Επιπλέον, μετέχει σε κοινοπραξία για τον εκσυγχρονισμό του κυβερνητικού Cloud, δηλαδή του κυβερνοχώρου, όπου φιλοξενούνται τα πληροφοριακά συστήματα της Δημόσιας Διοίκησης, που θα στοιχίσει 15.686.637 ευρώ.
Αυτή η Εταιρεία που πληρώνεται με πολλά εκατομμύρια από την σημερινή κυβέρνηση και συνδέει την οικογένεια Μητσοτάκη μ' ένα πολύ βρόμικο παρελθόν είναι αυτή που διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των εκλογών.

Michail Charalampidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive