Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Τι συμβαίνει με το κόμμα ΝΙΚΗ; Γιατί το προβάλλουν τα μεγάλα κανάλια της διαφθοράς και οι εφημερίδες του Μητσοτάκη; Τι σχέση έχει ο Μαρινάκης?? Δείτε το βίντεο τι λέει ο Πρετεντέρης

 

Το κόμμα ΝΙΚΗ ξεπετάχτηκε κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα! Όλο το σύστημα το προωθεί. Γιατί άραγε; Μάλλον τελικά ο δασκαλάκος δεν ήταν και πολύ λεβεντιά. Μέχρι και εξώφυλλο στο “Πρώτο Ψέμα” έπαιξε! Οι μάσκες έπεσαν όμως για τις… σιγανοπαπαδιές των παραθρησκευτικών οργανώσεων! Πρώτη μούρη και στον Ευαγγελάτο και στην Τατιάνα και παντού!...

Κύριε Μαρινάκη το κόμμα ΝΙΚΗ των σκοτεινών “χρηματοδοτών” μήπως είναι δικό σας; Έχετε καμία σχέση; Ερώτηση κάνουμε!

Καταγγελια:
Προχτές το βράδυ τον εκλογών, ο Πρετεντέρης ξεστόμισε κάτι που πέρασε απαρατήρητο, ότι το κόμμα ΝΙΚΗ το “στηρίζουν” αυτοί. σσ οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι.”
Δείτε το επίμαχο σημείο στο βίντεο στο 57:45 – Απίστευτα πράγματα! Το ΟΜΟΛΟΓΕΙ ο Πρετεντέρης στον ΑΕΡΑ!

3 σχόλια:

  1. Τὴ προβοκατόρικη δήλωση τοῦ συστημικοῦ Πρετεντέρη κανεὶς ἀπὸ τοὺς ἀναλυτὲς δὲν τὴν κατάλαβε ; Τὸ σύστημα ρίχνει τὴ λάσπη του γιὰ νὰ "τσιμπήσουν" οἱ ἀφελεῖς πατριῶτες ... Θέλετε τὴν ἐκπόρνευση τῶν παιδιῶν σας ; ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ κ ΠΑΣΟΚ μποροῦν κ θέλουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακακίες του πληρωμένου Πρεντεντέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα βρηκανε τον αφελη Νατσιο για να κοψει ψηφους απο τον Βελοπουλο.Επειδη,ομως τους ξεφυγε[ειχαν παρει σβαρνα τις εκκλησιες]και κοντευουν να μπουν στη Βουλη και ουτε ο Βελοπουλος πειραχτηκε,τωρα τρεχουν στο Αγιο Ορος να προλαβουν το,τουλαχιστον,5αρι της ΝΙΚΗΣ.Καποιοι δε υποψηφιοι απειληθηκαν κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive