Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Ταυτοποιήθηκε ο άνανδρος που έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες. Συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και γένι

Φαίνεται πως η άτυπη επικήρυξη του υπανθρώπου είχε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πολλά φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις, εντοπίστηκε. Πρόκειται για τον 27χρονο Νίκο Καρφή, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο MasterChef το 2022....
Φιλοζωικές ταυτοποίησαν τον υπάνθρωπο που έβαζε τον σκύλο του να βασανίζει και να σκοτώνει γάτες, και μετά τις πετούσε στα σκουπίδια.
Αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση ότι ένας άνανδρος έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή, ενώ πληροφορίες τον φέρουν να έχει την αρρωστημένη αυτή συμπεριφορά και παλαιότερα.
Φιλοζωική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο μπράτσο, ζητώντας από τον κόσμο να βοηθήσει να εντοπιστεί.
«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει.
Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μια σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια, και μετά έφυγε» είχε καταγγείλει αυτόπτης μάρτυρας της κτηνωδίας στο LIVE NEWS.

George Karamouzis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive