Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

ΤΙ ψηφίζουμε ρε μαλάκα μου; Είναι φοβεροί καί μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΜΕΝΗ DELPHI ECONOMIC FORUM PHI NOMIC ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ"

Μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα έργα στο αρχαιολογικό άλσος της Ακαδημίας Πλάτωνος, για τα οποία θα κόψει πάνω από 300 μεγάλα δέντρα είπε ότι από κάτω βρίσκεται μια "ολόκληρη πολιτεία, η Πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει"...

Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα, ο δήμαρχος Αθηναίων που δεν ξέρει τη διαφορά της Πολιτείας του Πλάτωνα με την Ακαδημία του Πλάτωνα - νομίζοντας πως η πρώτη είναι κάποιου είδους χαμένη πολιτεία και όχι πολιτικό, φιλοσοφικό έργο - κατηγορεί τους κατοίκους που αντιδρούν τα σχέδιά του, ότι τάχα δεν ενδιαφέρονται για την ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς.
Και όμως οι κάτοικοι και οι φίλοι του πάρκου που έχουν φτιάξει την Πρωτοβουλία Αγώνα για το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν καταθέσει μια λεπτομερέστατη πρόταση για το τι πρέπει να γίνει στην περιοχή ώστε και η ιστορική κληρονομιά να αναδειχτεί και το πάρκο να παραμείνει άθικτο και μάλιστα να μεγαλώσει κι άλλο.
Εμείς, για να τον γλιτώσουμε από κόπο και έξοδα, του προσφέρουμε την Πολιτεία του Πλάτωνα, μη-επιχωματωμένη σε online έκδοση στα αρχαία και νέα ελληνικά: https://www.greek-language.gr/.../library/browse.html...
*Το βίντεο του Άριστου Δημάρχου Αθηναίων εδώ: https://twitter.com/flaneut.../status/1658130939682213893...
*Πληροφορίες για τον αγώνα κατοίκων και φίλων του πάρκου εδώ: http://saveplatosacademy.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive