Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΧΙ, ΟΧΙ. Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ FERRARI ΝΥΝ Ν.Δ. ΞΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: ΨΑΡΙΑΝΟΣ:"Είναι κρίμα για ένα κωλοτρένο να χάσει ο Μητσοτάκης την εξουσία". Να πνιγής στο αίμα τους σατανά. ΒΙΝΤΕΟ

 

"Ειναι κριμα για ενα κωλοτρενο να χασει ο Μητσοτακης την εξουσια" 
 Ο Ψαριανός «πληρώνει» τη Ferrari
λεει ενα βοθρολυμα, μαζι με την ΑΜ Λογοθετη, τον Πορδοσαλτε και το κακο συναπαντημα....
 
Βαλτε το να παιξει ΠΑΝΤΟΥ. Να μαθει μεχρι κ ο πιο αδαης απο τους Νεοδημοκράτες


2 σχόλια:

  1. ΣΑΒΡΑΑΑ... ΓΛΙΦΤΡΑΑΑ... ΞΕΦΤΙΛΑΑΑ...
    ΚΑΙ ΤΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΒΊΤΣΙΑ ΠΟΥΧΕΙ Ο ΥΠΌΚΟΣΜΟΣ Ε?!
    ΧΑΖΑΡΟΜΑΦ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΣ.
    🤮🤮🤮

    ΜΠΣΤΡΔΚΡ@ΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανετε λαθος.Εκτος απο αυτο το σιχαμερο ερπετο,που προτεινε πραξικοπημαεναν απατρι καβατζοπουστα,εκτος απο το ν νοσηρο κοπρο Πρωτοσαλτε και κατι αλλες τσουλες του τιποτε,βγηκε και εναςυπερκαφρος καραβανας,ντεμεκ στρατηγος,που αυτος αποκαλεσε κωλοτραινο το φερετρο των 100 και πλεον νεων.Σιγουρα δεν αναφεροταν στην κατασκευη αλλα στο περιεχζομενο.Η ενσταση του Πρωτοψαλτε ηταν οχι η Υβρις απεναντι στους νεκρους,αλλα μην τους την πουνε.Λιγο προσοχη.Οι περιπλανωμενοι πολιτικοι κιναιδοι,οι καβατζοπουστες και τα ερπετα,ουτε πολιτικη ταυτοτητα εχουν ουτε κοινωνικη,οπως ο Ψαρριανος.Επισης το καθε σιχαμα,οπως αυτος ο ντακος,ορντινατζα των δολοφονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive