Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ. Νίκος Ουσαντζόπουλος: «Συνεχίζεται το μπούλινγκ από τον Πλεύρη με τα ράπιντ μόνο για ανεμβολίαστους υγειονομικούς»

Τα τελευταία μέτρα της Κυβέρνησης απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και δη το πρόσφατο ΦΕΚ που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας σχολίασε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο γιατρός, Νίκος Ουσαντζόπουλος....

Η επέκταση της υποχρεωτικότητας διενέργειας rapid test αποκλειστικά για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μέχρι 30/6 οδήγησε τον γιατρό να αναφέρει τα εξής:

«Όσον αφορά αυτό τον Υπουργό (σ.σ. τον Πλεύρη), σας έχω πει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος εγωιστής άνθρωπος στο θέμα της Υγείας(…) Για να μπορέσει να το καταλάβει ο κ. Πλεύρης, θα έπρεπε να ήταν γιατρός. Δυστυχώς, οι σύμβουλοί του επειδή έχουν τα αξιώματα, τις θέσεις και πάνω απ’ όλα τα χρήματα, του μεταφέρουν πράγματα τα οποία ούτε ο ίδιος πιστεύει» και συνέχισε:

«Όσον αφορά τα rapid test, έχουν καταργηθεί παντού, σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο στην Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Εμείς συνεχίζουμε γιατί πρέπει να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες πρέπει να φοβούνται, όπως και με τα άτομα που διαδηλώνουν, που με την παραμικρή ευκαιρία ρίχνουν κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Και δυστυχώς πετυχαίνουν το σκοπό τους»

Ο κ. Ουσαντζόπουλος σχολίασε αρνητικά τον εφησυχασμό των πολιτών για τα προβλήματα της κοινωνίας, που δε δείχνουν να “μας αγγίζουν πλέον” :

«Όταν δε παίρνουμε τα προβλήματα στα χέρια μας και δεν ακούμε το μυαλό μας και όχι ότι μας πλασάρουν αυτοί οι άνθρωποι, τότε σίγουρα θα είμαστε πάντα κοιμισμένοι και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω»

Για τις δηλώσεις του Κροάτη ευρωβουλευτή, Μίρσοσλαβ Κουλάκουσιτς περί “αποτέφρωσης και υποτίμησης των εμβολίων”:

«Όποιος υποστηρίζει ότι τα εμβόλια προσέφεραν έργο, ας έρθουν να το συζητήσουμε από κοντά. Πλουτίσανε φαρμακευτικέ εταιρίες από αυτά και τα χρυσοπληρώσαμε(…) Εμείς οι… παλιοί μάθαμε την ιατρική διαφορετικά (σ.σ σε σχέση με το σήμερα). Εγώ τον ασθενή τον εξετάζω από τα μαλλιά μέχρι τα νύχια. Δεν είναι όπως πηγαίνουν κάποιοι σε ορισμένους γιατρούς και τους λένε: “πάνε κάνε μια μαγνητική και έλα”. Δεν είναι αυτό ιατρική. Έτσι πλουτίζουν ορισμένα διαγνωστικά κέντρα, που όλο και αυξάνονται, ζημιώνεται το δημόσιο. Δεν έχουν όλοι λεφτά. Θα καταντήσουμε σα την Αμερική. Δεν έχεις λεφτά, πεθαίνεις. Ντρέπομαι που το λέω και γιατρός»

Τέλος, ο πλαστικός χειρούργος προειδοποιεί για σκληρότερα μέτρα στο μέλλον έναντι σε ενδεχόμενη νέα πανδημία:

«Αυτά που μας δίνουν (σ.σ. εμβόλια) είναι δοκιμαστικά. Αυτά που θα έρθουν, να θυμηθείτε, θα είναι πιο έντονα. Μας αφήνουν να χαλαρώσουμε λίγο. Μας προϊδεάζουνε για αυτό».

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-220323/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive