Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Στέλνουν το μήνυμα στον δολοφόνο οι μαθητές της Λάρισας! Παρέλαση με κονκάρδα “ΉΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ” – “Βράζει” όλη η κοινωνία με τον σίριαλ κίλερ Μητσοτάκη

 Η ελληνική νεολαία «βράζει» για το έγκλημα των Τεμπών με κύριο υπεύθυνο τον Κ.Μητσοτάκη  Διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών, έλαβαν χώρα σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη....κατά την διάρκεια των παρελάσεων.

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες κστην μαθητική παρέλαση στη Λάρισα όπου οι μαθητές έφεραν κονκάρδα με το μήνυμα «Ήταν έγκλημα!».

Ειδικότερα, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, την Παρασκευή (24/03), ο 17χρονος μαθητής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Βασίλης Κολτσίδας, εξήγησε πως η πρωτοβουλία αυτή γίνεται «ως ένδειξη πένθους και όχι για να βανδαλίσουμε την παρέλαση».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι προαιρετικό, αλλά και πως «θα το φορέσουμε γιατί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ένα τόσο σημαντικό έγκλημα, επειδή είναι παρέλαση».

Αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί στα σχολεία της Λάρισας, εξήγησε ότι «τα παιδιά έχουν καταλάβει από μόνα τους ότι δεν φταίει μόνο ο σταθμάρχης, ζούμε σε μια κοινωνία, που η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και ο ανθρώπινος παράγοντας θα έχει μηδενιστεί»

karditsastakra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive