Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ξεφτιλίζουν την αστυνομία στα κοινωνικά δίκτυα για τους δύο τρομοκράτες που έπιασε! Γελάει ο κάθε πικραμένος με την κατάντια ενός σώματος που έγινε υποχείριο στα χέρια του δικτάτορα

Ξεσάλωσε το twitter για τον τρομοκρατικό δίκτυο των… δύο ατόμων στην Ελλάδα που εξάρθρωσε η ΕΥΠ. 

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Τάκη σε περιμενω.. γατακι ΣΠΙΤΙ"Με ποικίλους τρόπους «υποδέχτηκε» το Twitter την είδηση της εξάρθρωσης δικτύου τρομοκρατών στην Ελλάδα που σκοπό είχαν να «χτυπήσουν» εβραϊκούς στόχους στην Ελλάδα....

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μιλά για τρομοκράτες (δύο) που είχαν καθοδήγηση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Ιράν και που μεθόδευαν πλήγματα κατά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια. Τον «τρομοκρατικό «πυρήνα» συγκροτούν δύο Πακιστανοί, που διέμεναν στην ελληνική επαρχία.

Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν μεγάλη επίθεση με αέρια ή και εκρηκτικά σε εβραϊκό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας.

Η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου αλλά και των social media με τους χρήστες του Twitter να αντιδρούν άμεσα με τον δικό τους, χιουμοριστικό τρόπο.

Τα tweets σχολιάζουν την δράση της ΕΥΠ με αρκετά από τα σχόλια να είναι απολαυστικά αλλά και καυστικά…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive