Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΜΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 

Το "ελληνικό " πολιτικό σύστημα εκτελεί σχέδιο (ελεγχόμενης) καταστροφής της χώρας. 

 

Αγνοεί ότι η χώρα κρατείται τεχνηέντως στον αναπνευστήρα και ότι ο αναπνευστήρας θα τραβηχτεί στο σχεδιασμένο χρόνο....

To ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών είναι η ακτινογραφία μιας εθνικής Οικονομίας. Το εμπορικό ισοζύγιο στην Ελλάδα είναι διαχρονικά αρνητικό.
Η χώρα είναι καταναλωτική και εισαγωγική αποικία, δηλαδή καταναλωτικό προτεκτοράτο εισαγόμενων προϊόντων που αγοράστηκαν με το βουνό του ελληνικού χρέους. Σήμερα το δημόσιο χρέος ανέρχεται σε 400 δισ. Ευρώ με το θηριώδη λόγο 200% προς το ΑΕΠ. Τα χρέη των πολιτών προς το δημόσιο υπερβαίνουν τα 120 δισ. .
Οι Τράπεζες είναι φορτωμένες με 150 δισ. κόκκινα δάνεια. Και το κρυφό χρέος του ασφαλιστικού από τη δημογραφική κατάρρευση υπολογίζεται σε 1 τρισεκατομμύρια Ευρώ. Η χώρα είναι πρακτικά χρεοκοπημένη ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 90, με το 30% του ΑΕΠ να δημιουργείται από τον τουρισμό. Οι Γάλλοι λένε το εξής σοφό: οι τουριστικές Οικονομίες είναι τρίτος Κόσμος.
H ακτινογραφία δείχνει και πόσο γρήγορα πεθαίνεις.Όταν μπαίνεις στο ευρώ με 8 δις ετήσιο εμπορικό έλλειμμα και το 2008 έχεις 40 δις ετήσιο.. κάτι σημαίνει..το αυτό με το τρεχουσών συναλλαγών.Το να είχε περιορίσει το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών και αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ το εκτόξευσε σε 30 δις και ανεβαίνει.. κάτι λέει.
Στην φώτο που ποσταρα βλέπετε τον 2ο θάνατο της Ελλαδας.. ακριβώς γιατί για να καλύψει αυτή την τρύπα θα αρχίσει να δανείζεται... και να δανείζεται και πάμε μια από την αρχή... χρεωκοπία. ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΔΟΤΕΣ είναι ΟΛΟΙ τους.
Η πλέμπα χειραγωγείται επικοινωνιακά. Αγνοεί ότι το το λεγόμενο συνταγματικό τόξο είναι απολύτως στημένο. Αγνοεί ότι το "ελληνικό " πολιτικό σύστημα εκτελεί σχέδιο (ελεγχόμενης) καταστροφής της χώρας. Αγνοεί ότι η χώρα κρατείται τεχνηέντως στον αναπνευστήρα και ότι ο αναπνευστήρας θα τραβηχτεί στο σχεδιασμένο χρόνο.
Και το καλύτερο...Η πλέμπα γρι δεν έχει πάρει χαμπάρι. Πάει και κάνει κατάθεση τα λεφτά της στις τράπεζες ζόμπι. Και δεν αναρωτιέται: "Αν η τράπεζα δεν κάνει την κατάθεσή μου δάνειο για να κερδίζει, που πάνε τα λεφτά μου; " . Δηλαδή πάνε οι Έλληνες και καταθέτουν τα λεφτά τους σε τράπεζες που δε δίνουν δάνεια την τελευταία δεκαετία, επιπλέον δε έχουν έναν Ωκεανό κόκκινων δανείων στους ισολογισμούς τους.
Συνεπώς οι ελληνικές τράπεζες δεν λειτουργούν ως τράπεζες καθότι δεν λειτουργεί το κλασικό πανάρχαιο τραπεζικό μοντέλο: οι καταθέσεις δίνονται ως δάνεια και η Τράπεζα κερδίζει από τη διαφορά επιτοκίου δανεισμού και κατάθεσης". Και το ερώτημα είναι, που πάνε οι καταθέσεις;; Η απάντηση είναι προφανής: Σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Δηλαδή ΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΚΑΤΑΘΈΤΗΣ ΚΑΤΑΘΈΤΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΊΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΟΜΌΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΟΣΊΟΥ, ΔΗΛΑΔΉ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ..
Αυτό όμως εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους καθότι το ελληνικό κράτος είναι χρεοκοπημένο. Λάβετε λοιπόν υπόψη ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι 400 δισ. και 200 δισ. είναι οι ελληνικές καταθέσεις στις τράπεζες με τις οποίες (καταθέσεις) οι τράπεζες αγοράζουν ελληνικά ομόλογα.
Αν πράγματι ο Ηρακλής έχει καθαρίσει τους ισολογισμούς τους από τον Ωκεανό των 100 δισεκατομμυρίων κόκκινων δανείων, όπως λένε, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ δίνουν δάνεια; Η απάντηση είναι απλή: Γιατί ο Ηρακλής είναι λογιστική ΚΟΜΠΊΝΑ, είναι ΑΠΆΤΗ. Κι αφού δεν μπορούν να δώσουν δάνεια, τις καταθέσεις μετατρέπουν σε ελληνικά ομόλογα.
Η πλάκα είναι ότι η ανυποψίαστη πλέμπα αντί να πάει να αγοράσει ελληνικό ομόλογο και να πάρει 5% επιτόκιο, πάει και κάνει τα λεφτά αυτά κατάθεση στην τράπεζα για να πάρει ΜΗΔΕΝ επιτόκιο, και με τα λεφτά του καταθέτη πάει η τράπεζα και αγοράζει ελληνικό ομόλογο και παίρνει αυτή το 5% δίνοντας 0% στον καταθέτη.. Και η δικαιοσύνη;; Ανέκδοτο.
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ......'Η.......ΗΛΙΘΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ...........
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ''ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ'' ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ.......ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ......?

2 σχόλια:

  1. Η Ντορα η fucklana δεν έχει καταλάβει ακόμα, η δεν θέλει να καταλάβει ότι αυτό το μούλο πιασμένο που έφερε στον κόσμο είναι ένα τέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό αφορισμένο - γουρλωμένο πού τό πάς...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive