Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ . Εκλογές 21/5 είπε...

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενοΚούλη να την φοβάσαι την Ελένη. Ολόκληρη Τροία έκαψε! !Τι τις ήθελες τις εκλογές Κωνσταντίνου και Ελένης;; Σημειολογικά θα σου καθόταν καλύτερα η 21η Απριλίου.Τους ΑΡΔ σκέφτομαι. Που χάνουν τον πατερούλη τους .Στις 21/5 μαυρίζουμε τον Κούλη όχι το κορμί μας.Το σύνθημα των εκλογών είναι ένα ...Δικό σας...ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ..Το αύριο της συμμορίας Μητσοτάκη φέρνει ποινικές διώξεις .Και το ξέρουν. Το κάθαρμα μετράει πλέον ώρες.
Βασικά καλησπέρα σας...γύρισα για λίγο και θα ξαναφύγω.!
21 Μαΐου εκλογές Του Τυφλού. Καλά θα πάει και αυτό.Πάει και βάζει εκλογές στην μέρα του τελικού του κυπέλου. Τι παπάρας είναι αυτός...Έτσι βάζουμε εκλογές όποτε να 'ναι;
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
  • Υ.Γ. ______ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ Ο ΝΤΑΝΙΑΧΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ......ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΠΑΡΑΣΣΑΓΓΑΣ ........
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΙΑΝΟΜΟΥ.......???
ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.
ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .......ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ........ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΣΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ -ΒΙΤΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΑΚΟΥ ΜΕ ΕΙΣΗΜΟ ΝΟΜΟ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ......ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.
ΚΡΙΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟ ''ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ'' ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ''ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ'' ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΑΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ.........ΑΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ........
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΑΣ. .......ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.......ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΌ ΤΟ serial...killer ΈΧΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΊΟ... ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥΣ...



    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ 🤣🤪 ΕΊΝΑΙ
    ΌΛΟΙ ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
    👇
    YouTube channel:Kool Brah

    Total Idiots at work #7 /fail
    Compilation 2023


    (ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΟΠΑΡΕΑΚΙ... ΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΙΟ...
    ΒΙΖΑΝΤΙΟ...) ΧΑΖΆΡΟΙ 🤔ΠΟΝΗΡΟΚΟΥΛΙΔΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive