Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Υγιέστατη 12χρονη πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ στον ύπνο της. Τι βρήκε η ιατροδικαστής;

  

Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις.Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 12χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη....

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ προσπαθώντας να καταλάβουν τον λόγο από τον οποίο έφυγε από τη ζωή το 12χρονο παιδί τους.

Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημειώνει ότι πριν από τρεις μήνες το κορίτσι είχε επισκεφθεί καρδιολόγο.

Η δραματική περιγραφή του πατέρα Ο πατέρας του κοριτσιού περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε η οικογένεια με το παιδί τους.

«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη. Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε.

Το πρωί όπως ξύπνησε η γυναίκα μου γύρω στις 7:30 περίπου για να τις σηκώσει για το σχολείο», λέει ο πατέρας του κοριτσιού και περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή.

«Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως την γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ».

Φως στα αίτια του θανάτου

Η ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε τη νεκροψία αναφέρει την ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

Η ίδια αναφέρει ότι από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα προκύψουν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος.

«Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πως προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από τη ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», λέει η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

3 σχόλια:

  1. Εάν το παιδί είχε κάνει τα γνωστά επικαιροποιημένα ……. Γνωστός ο αίτιος, γνωστή και η αίτια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ηταν εμβολιασμενο το παιδι τοτε τα ερυθρα αιμοσφαιρια δεν πηγαιναν οξυγονο στα οργανα του παιδιου και το παιδι παιθανε στον υπνο του, ή ειχε καρδιολογικη επιπλοκη παλυ απτα θανατικα συστατικα των εμβολιων, να εξεταστει επισης αν το παιδι ειχε κινητο στο κρεβατι του.

    μπραβο στους ξεφτιλισμενους γωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμβολια-φολες τα λενε και σκωτονουν. μην τα λετε με παραλλαγη λεξεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive