Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Με μια πρώτη ματιά θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι σωροί ανθρώπων από τον σεισμό ή από έκρηξη... Ντρεπεται ΚΑΙ Ντροπή

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι 

Στην πραγματικότητα είναι η πεταμένη ανθρωπιστική βοήθεια έξω από τις αποθήκες της Περιφέρειας...
Έτσι σέβονται, Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι, την προσφορά του καθενός από εμάς....

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Espresso ΠΟΛΙΤΙΚΗ H κίνηση ανθρωπιάς του Γιάννη Βούρου o δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας κάλεσε τους δημότες του να συγκεντρώσουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τα καταστροφικά Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία 8-02-2023 9:03 Επέδειξε τα Πιο γρήγορα κοινωνικά αντανακλαστικά o δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος."

Έτσι σέβονται τον κάθε έναν από εμάς που έδωσε, χωρίς δεύτερη σκέψη, το περίσσευμα του στον συνάνθρωπο του που το έχει ανάγκη.
Φαίνεται ότι τα χρυσά έπιπλα και τα αξίας μπήκαν σε χρυσούς κάδους για μεταφορά κατ' οίκον ή να μεταπουληθούν στις μαύρες πλανόδιες αγορές...

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομα 

 Εμείς έχουμε την ατυχία να έχουμε για Δήμαρχο τον "γρήγορα αντανακλαστικά", από τα Βριλήσσια.

hristos Moisiadis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive