Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ!!! ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ.. ΑΠΛΑ!!! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ! Πρόεδρος ΕΟΔΥ: “Έχει μειωθεί το προσδόκιμο ζωής των παιδιών λόγω της πανδημίας”

 

 

Μια ανατριχιαστική, αλλά και χωρίς εξηγήσεις δήλωση έκανε ο κ. Ζαούτης, πρόεδρος του ΕΟΔΥ, στην εκπομπή “Συνδέσεις”, του ertflix. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, στάθηκε υπέρμαχος των ανοιχτών σχολείων και παραδέχτηκε τη ζημιά που έκανε το κλείσιμό τους στην κοινωνικοποίηση και στις γνωστικές  ικανότητες των παιδιών....

Ειπώθηκε όμως και άλλη μία τοποθέτηση, που είναι πραγματική βόμβα. Ο κ. Ζαούτης, είπε πως σύμφωνα με διεθνής μελέτες, εξαιτίας της πανδημίας έχει μειωθεί το προσδόκιμο ζωής των παιδιών!! Μετά από μια σύντομη απόπειρα αποσαφηνισμού  από την παρουσιάστρια, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, χωρίς να διευκρινίσει τι εννοούσε.

Δηλαδή, με ποιόν τρόπο η πανδημία μείωσε το προσδόκιμο ζωής των παιδιών;

Ποιες είναι αυτές οι έρευνες;

Οι γονείς δεν πρέπει να ενημερωθούν αναλυτικά;

Υπάρχουν ευθύνες;

Ίσως πρέπει πάρουμε αυτό το σημείο, σαν σημείο μηδέν. Μόλις ειπώθηκε σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας ότι κάποια παιδάκια θα ζήσουν λιγότερο, χωρίς να δοθούν ή να ζητηθούν εξηγήσεις.

ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ όταν παρακολουθώ αυτούς έκλεισαν τα σχολεία & φίμωσαν με μάσκες τα παιδιά, να κουβεντιάζουν (σαν να μη συμβαίνει τπτ) με αυτούς που τους χάιδευαν δημοσιογραφικά & να λένε ότι υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι για κάποια παιδιά έχει μειωθεί το προσδόκιμο της ζωής τους!
3,733 views
0:43 / 1:01

2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΎ ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΡΩΤΑΣ???

    ΒΓΆΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΚΙΆ ΟΞΥΓΌΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ! ΤΈΣΤ ΕΠΊΦΥΣΗ...ΚΑΚΟ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.
    ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ ΑΔΈΝΑ ΤΟ ΊΔΙΟ (ΑΠΤΟ ΣΤΌΜΑ...)

    ΜΠΟΛΙΑ... ΤΡΑΝΤΑΧΤΌ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΧΑΡΑ ΤΡΥΦΕΡΉ...!
    ΤΗΣ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΝΙΆΤΑ!

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    (ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΑΥΤΟΊ ΤΡΏΝΕ ΤΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑ 💰)

    ΑΥΤΑΠΑΓΚΕΛΤΑ... ΠΡΟΔΗΛΩΣ... ΔΙΑΤΑΓΉ...

    ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό προσδόκιμο ζωής των παιδιών μειώθηκε εξαιτίας σάς όταν ανοίξατε την πλατφόρμα εμβολιασμού παιδιών καί νέων δολοφόνοι των παιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive