Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ Καταδικάστηκε ο 39χρονος Έλληνας ο οποίος πυροβόλησε Αλβανό διαρρήκτη

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 2.700 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 39χρονο, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε στο πόδι 37χρονο επίδοξο διαρρήκτη, στη Θεσσαλονίκη....

O κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, ενώ του αναγνωρίστηκε ότι τέλεσε την πράξη καθ’ υπέρβαση των ορίων νόμιμης άμυνας, από δόλο.

Ακόμη του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως τελούσε σε νόμιμη άμυνα. Ανέφερε ότι δεν στόχευσε στον Αλβανό και ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό.

«Κοιμόμουν στο υπόγειο όπως συνηθίζω. Ξύπνησα από το έντονο γάβγισμα του σκύλου. Είδα μια σκιά έξω από το σπίτι και πήρα την καραμπίνα που είχα δίπλα μου. Δεν είχα το κινητό κοντά μου. Άνοιξα την πόρτα και είδα κάποιον να κρατάει κατσαβίδι. Τρόμαξα, ένιωσα ότι απειλούμαι
και πυροβόλησα χαμηλά», ανέφερε στην απολογία του .

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Ο 37χρονος τραυματίας φέρεται ότι αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του 39χρονου, ο οποίος τον αντιλήφθηκε και τον πυροβόλησε μια φορά στο πόδι με κυνηγετική καραμπίνα, που κατέχει νόμιμα.

Ο 37χρονος Αλβανός τραυματίστηκε από δύο σκάγια στην κνήμη και μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο, απελάθηκε στην Αλβανία.

2 σχόλια:

  1. ο αλλος βρισκοταν παρανομα στην χωρα πηγε να διαρρηξει σπιτι και απλα απελαθηκε... δεν του επεβαλαν καμια πονη φυλακισης στο μεταξυ του πληρωσαμε και τα εξοδα νοσηλειας...γελοιο κρατος-ξεφτιλα δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που ζουν σε μονοκατοικιες στο υπογειο να εχουν φουρνο και ο νοων νοειτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive