Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Τριών Ιεραρχών: Μαμάδες και παιδιά δυσκολεύτηκαν να «χωνέψουν» ότι καταργήθηκε η αργία

 Τριών Ιεραρχών: Μαμάδες και παιδιά δυσκολεύτηκαν να «χωνέψουν» ότι καταργήθηκε η αργία

Δυσκολεύτηκαν να το εμπεδώσουν γονείς και παιδιά

Αναβρασμός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε γονείς, δασκάλους και παιδιά μετά την απόφαση του υπουργείο να καταργήσει την αργία των Τριών Ιεραρχών....

Και η απόφαση είχε ληφθεί μέρες πριν λίγες ώρες πριν το κουδούνι οι γονείς έτρεχαν να επιβεβαιώσουν ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά στέλνοντας μεταξύ τους, αλλά και με τους δασκάλους δεκάδες μηνύματα.

To viber πήρε λοιπόν φωτιά αλλά όλοι τελικά ενημερώθηκαν.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας. Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)».

3 σχόλια:

  1. Μήν ανησυχείς, θά τό "εμπεδώσουν" καλά στήν κυβέρνηση όταν έρθουν οί εκλογές...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3:18
    ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 301 ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ.

    ΌΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΉΦΟ.

    ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΉΣΕΙ Η ΓΡΕΚΙΑ Η ΚΟΜΜΑΤΙΛΑ Η ΡΩΜΗ... (ΒΥΖΆΝΤΙΟ)ΡΩΜΙΟΣΎΝΗ. ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΛΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω,το βρισιμο του Ιερωνυμου που ειπε στα παιδια σας οτι ειναι τεμπεληδες που θελουν να εχουν αργια αυτη τη μερα,το καταπιατε αμασητο.Τελικα,κυρ παντεληδες,ψηφισατε να φυγετε απο τα παλιοκουμουνια,για το "Πατρις,Θρησκεια,Οικογενεια"και πατε με τα τεσσερα,κουβα.Δεν το λες και επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive