Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

 Όταν βήξει 80χρονος ηγούμενος στον Άθω σηκώνουν ελικόπτερο για να τον φέρουν στην Καθηγητική Μητροπολιτική ΜΕΘ χωρίς καν να χρειάζεται ΜΕΘ.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "A Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονιας Ιωάννινο Τρίκαλα Καρδίτσα Πρέβεζα Αγρίνιο B Μεσολογνί Περιφέρέια Ιονίων Νήσων Πάτρα Αίγιο Leaflet PlaceKitten" 

Όταν διασωληνώνεται 6χρονο παιδί κοινών θνητών στα Γρεβενά διακομίζεται οδικώς 300 χιλιόμετρα με ασθενοφόρα σαράβαλα. Για να μην έχετε κενά...

Για να καταλάβετε σε τί μπουρδέλο ζούμε, είναι εγκεφαλικά νεκρός ένας 6χρονος που υπέστη ανακοπή καρδιάς κι έκανε αυτή την απόσταση για να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ Παίδων.
Dimitrios Mavros

2 σχόλια:

  1. ΑΚΌΜΑ... ΔΟΥΛΕ! ΑΜΑΡΤΟΛΕ!
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ.

    ΠΊΣΤΗ ΜΌΝΟ ❗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΏΝ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 🇬🇷

    ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΑΕ 💰 ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
    ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΈΧΕΙ ΜΊΑ.

    ΑΓΆΛΙ ΑΓΆΛΙ 🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κενα θα εχουν και πανηλιθιοι θα συνεχισουν να ειναι,ξυνοντας τον κωλο τους στα ντιβανοσκεπασματα.Γιατι δεν μπορουν,αλλα και ειναι αδιανοητη αυτη η νοσηρη σκατοψυχια της ΚΟΥΛΗΣ Α.Ε.Ειδα τη λιστα με τα φαρμακα που λειπουν.Ακριβως αυτα που χρειαζομαστε.Δεν ειναι που μας σκοτωνουν,το χαιρονται κιόλας[λες ο Σβαμπ να δινει πριμ για θανατωσεις;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive