Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΙ ψεύτες ΚΑΙ κλέφτες ΚΑΙ λαδωμένοι. 4.000.000 ενοίκιο το Υπουργείο (ΠΑΡΑ) Παιδείας σε κτήριο που φτιάξαμε ΕΜΕΙΣ αλλά ...

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ TO 2007 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ NA ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ 2023: ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ 4 EK. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΗ EUROBANK" 
Ως το 2007 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στεγαζόταν σε κτίριο που ανήκε στην εκκλησία στην οδό Μητροπόλεως για το οποίο κατέβαλλε μηνιαίο ενοίκιο (ούτε σκέψη για δωρεάν παραχώρηση).Το 2007 το Υπουργείο μετακόμισε στο Μαρούσι σε ένα νέο κτίριο που είχε χτιστεί με λεφτά του δημοσίου !!!.... Εκεί προφανώς δεν πλήρωνε ενοίκιο.
Όμως στην περίοδο των μνημονίων (2014) το κτίριο του Υπουργείου πωλήθηκε μέσω ΤΑΙΠΕΔ στη Eurobank με προνομιακούς όρους δηλαδή να καταβάλλει ενοίκιο στην τράπεζα τουλάχιστον μέχρι το 2034! Μιλάμε λοιπόν για μία απόλυτα εγγυημένη επένδυση.
Φέτος, έτος 2023, το Υπουργείο Παιδείας θα πληρώσει ενοίκιο ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ. Το ίδιο συμβαίνει και με μια σειρά άλλα κρατικά κτίρια που πέρασαν στις τράπεζες με εγγυημένες συμφωνίες ενοικίασης δεκαετιών.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

1 σχόλιο:

  1. ΕΕΕ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ Η ΜΠΊΖΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ...
    ΦΟΥΚΑΡΟΛΑΤΣΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ...

    🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive