Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Προπαγάνδα Του Covid - Η Παραλλαγή Της Νότιας Αφρικής

Μια Νέα Μελέτη Προειδοποιεί Για Την "Πιο Επικίνδυνη Παραλλαγή Του Covid"... Αλλά Μια Μικρή Έρευνα Δείχνει Ένα Πολύ Γνωστό Όνομα Πίσω Από Την Τακτική Του Τρόμου.

Μετάφραση: Απολλόδωρος...



Το Bloomberg και διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν πρόσφατα ότι μια νοτιοαφρικανική εργαστηριακή μελέτη προειδοποίησε ότι ένα νέο στέλεχος του ιού Covid-19 "θα μπορούσε" να εμφανιστεί και "θα μπορούσε να προκαλέσει χειρότερη ασθένεια από το σημερινό κυρίαρχο στέλεχος omicron".

Αυτή η ιστορία δεν είναι τόσο μια προειδοποιητική ιστορία ενάντια σε ένα επικείμενο παθογόνο γεγονός, όσο μια απεικόνιση ενός εκτεταμένου μηχανισμού προπαγάνδας που επιδιώκει να κρατήσει το κοινό σε μια συνεχή κατάσταση υστερίας με ρητό σκοπό τον πλουτισμό ισχυρών οντοτήτων.

Ο αναγνώστης προειδοποιείται ότι αυτή η εκδοχή του ιού C19 στη Νότια Αφρική "θα μπορούσε" - " ενδέχεται" - "μπορεί" να είναι χειρότερη από το αρχικό όμικρον.

Υποθέτω ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι πολύ σίγουρος για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της Virus Mania (Η Μανία με τους Ιούς).

Ο τίτλος γράφει: "Το επόμενο στέλεχος του Covid-19 μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο, όπως δείχνει εργαστηριακή μελέτη", λέγοντας σε όλους μας για άλλη μια φορά και πάντα- να φοβόμαστε- να φοβόμαστε πολύ.

Παραλείπεται από αυτή την αφήγηση το γεγονός ότι η αρχική ενσάρκωση του Omicron κρίθηκε, από τον υπουργό Υγείας της Νότιας Αφρικής, ότι δεν προκαλούσε ιδιαίτερη ανησυχία.

Αλλά αυτή δεν είναι η πιο αποκαλυπτική ιστορία πίσω από την ιστορία.

  • Ποιος παρήγαγε τη μελέτη;

  • Ποιο εργαστήριο φιλοξένησε την έρευνα;

  • Πού βρίσκεται αυτό το εργαστήριο;

  • Και ποιος χρηματοδοτεί όλα τα παραπάνω;

Με ελάχιστη ανάλυση και μια συνηθισμένη παρακολούθηση των ψίχουλων του ψωμιού διαπιστώνουμε ότι η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα μας οδηγεί κατευθείαν σε ισχυρά, χρηματικά συμφέροντα - συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Gates.

Η ίδια η μελέτη: "καθοδηγήθηκε από τον Alex Sigal στο Africa Health Research Institute στο Durban της Νότιας Αφρικής".

Στην ενότητα "Ευχαριστίες" σημειώνεται ότι:

"αυτή η μελέτη υποστηρίχθηκε μέσω βραβείου από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) - Award INV-018944 (AS)".

Το AS είναι η συντομογραφία του Alex Sigal, του αποδέκτη του βραβείου.

Στην αμέσως επόμενη πρόταση με τίτλο "Ανταγωνιστικά συμφέροντα", σημειώνεται ότι

“ Ο AS έλαβε τιμητική αμοιβή για μια ομιλία που έδωσε σε υπαλλήλους της Pfizer".

Η φαντασία δεν χρειάζεται να περιπλανηθεί πολύ μακριά για να δει κανείς πού τοποθετούνται οι συμμαχίες του κ. Sigal.

Το εργαστήριο του Alex Sigal βρίσκεται στους χώρους του Ερευνητικού Ινστιτούτου Υγείας της Αφρικής (AHRI) στο Ντέρμπαν. Πρόσφατα το AHRI έλαβε πολλαπλές επιχορηγήσεις από το BMGF, μεταξύ των οποίων: 4.129.787 δολάρια τον Σεπτέμβριο του 2020, 4.993.284 δολάρια τον Αύγουστο του 2021, 6.765.215 δολάρια τον Αύγουστο του 2021 και 1.026.734 δολάρια τον Νοέμβριο του 2021.

Γνωρίζοντας ότι ο Bill Gates έχει καυχηθεί για την απόδοση 20-1 των επενδύσεών του σε οργανισμούς που φαινομενικά στοχεύουν στην "αύξηση της πρόσβασης στα εμβόλια", θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί αν ο κ. Sigal είναι ερευνητής ή υπάλληλος του κ. Gates και αν το AHRI είναι στην πραγματικότητα ένα ερευνητικό ινστιτούτο ή εν μέρει τμήμα μάρκετινγκ, εν μέρει προγεφύρωμα του Ιδρύματος Gates, καθώς επιδιώκει να αποκομίσει κέρδη από την αφρικανική αγορά εμβολίων.




***Δικτυογραφία:

Covid Propaganda – The South African Variant

https://off-guardian.org/2022/11/29/covid-propaganda-the-south-african-variant/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive