Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Κριτική βιβλίου : Ο "Μύθος της Μόλυνσης" (The Contagion Myth) από τον Dr. Tom Cowan και τη Sally Fallon Morell

https://substackcdn.com/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fa8892627-59a2-4fac-b2a0-1f85d1dc9eb1_900x1417.png

Μετάφραση: Απολλόδωρος...




είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε από κοινού από τον Dr. Tom Cowan και τη Sally Fallon Morell, οι οποίοι γνωρίζονται από καιρό και έχουν συνεργαστεί με πολλούς τρόπους, όπως στους ρόλους τους στο Ίδρυμα Weston A. Price. Ο Cowan βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από πολύ νωρίς στην απάτη με το COVID, αφού αυτό το σύντομο 10λεπτο κλιπ που τον δείχνει να μιλάει για τη σύνδεση 5G-COVID έγινε viral (τρόπος του λέγειν - αν και μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή είναι μια ξεπερασμένη αναλογία). Σε αυτό το κλιπ, εξηγούσε πώς οι ιοί δεν είναι η αιτία για οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της ασθένειας, αλλά μάλλον οι εκκρίσεις των κυττάρων που είναι ήδη δηλητηριασμένα. Εξήγησε επίσης, διαφωτίζοντας τις ιδέες του Arthur Firstenberg (The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life), ότι όλων των πανδημιών των τελευταίων 150 ετών προηγήθηκε μια σημαντική αύξηση ή πρόοδος στον εξηλεκτρισμό της Γης. Έκτοτε υπήρξε μια σταθερή φωνή της λογικής μέσα σε όλη την υστερία και τον φόβο του COVID, επισημαίνοντας με ψυχραιμία ξανά και ξανά ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ποτέ, χρησιμοποιώντας mainstream πηγές και μελέτες, όπως αυτές του ίδιου του CDC. Πριν διαβάσετε περαιτέρω, ενθαρρύνω όσους αναγνώστες δεν έχουν ήδη διαβάσει το άρθρο μου Deep Down the Virus Rabbit Hole - Question Everything να το κάνουν, προκειμένου να κατανοήσουν το υπόβαθρο πολλών από τα θέματα που συζητούνται παρακάτω, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας των μικροβίων και της θεωρίας του εδάφους.



Μία από τις βασικές μελέτες που άθελά της διέτρησε τη θεωρία των μικροβίων και την ιδέα των τρομακτικών, επικίνδυνων και θανατηφόρων μικροβίων (είτε πρόκειται για ιούς, βακτήρια, μύκητες ή οτιδήποτε άλλο) που περιμένουν να εισβάλουν και να καταστρέψουν ανυποψίαστους οργανισμούς ήταν το διαβόητο πλέον πείραμα που διεξήγαγε ο Dr. Milton Rosenau, υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Η μελέτη, με τίτλο ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ (INFLUENZA) - (EXPERIMENTS TO DETERMINE MODE OF SPREAD OF INFLUENZA), δημοσιεύθηκε στο JAMA το 1919. Αυτό το άρθρο έχει μια καλή σύνοψη:











Στο The Contagion Myth, ο Cowan αφιερώνει αρκετό χρόνο (γεμάτος με πολλές υποσημειώσεις) εξετάζοντας όλες τις περιβαλλοντικές, ηλεκτρικές και χημικές αιτίες των πανδημιών, δείχνοντας πειστικά ότι δεν υπάρχει λόγος να εφευρίσκονται ιστορίες για "ιούς δολοφόνους", όταν υπάρχουν τόσοι άλλοι προφανείς παράγοντες και αιτίες, όπως η ηλεκτροδότηση, η ακτινοβολία, τα αέρια (μεθάνιο, που θα μπορούσε να είναι η πραγματική αιτία της ελονοσίας), η χημική δηλητηρίαση (ε. π.χ. DDT, που θα μπορούσε να είναι η πραγματική αιτία της πολιομυελίτιδας), κοριοί (που θα μπορούσαν να είναι η πραγματική αιτία της ευλογιάς), λεπτοσπείρωση και πολλά άλλα.

Ουσιαστικά, αυτό που προτείνουν οι συγγραφείς είναι ότι η λεγόμενη "μεταδοτικότητα" μπορεί στην πραγματικότητα να εξηγηθεί από την κοινοτική ή μαζική δηλητηρίαση σε μια περιοχή - με το να υπόκεινται όλοι στην ίδια τοξικότητα/ανεπάρκεια που προκαλεί την ασθένεια. Εμφανίζεται μια συγκεκριμένη αιτία (οι άνθρωποι που βρίσκονται όλοι στην ίδια περιοχή εκτίθενται σε τοξικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τοξικά αέρια ή τοξικά χημικά ή όλοι υπόκεινται σε κακή υγιεινή) και στη συνέχεια εμφανίζεται μια ασθένεια όπου όλοι έχουν παρόμοια συμπτώματα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να "περάσει" ή να "κολλήσει" κανείς κάτι - τουλάχιστον όχι σε φυσικό επίπεδο με όρους σωματιδίων ή ιών. Ωστόσο, το φαινόμενο του συντονισμού υπεισέρχεται σε αυτό (βλ. παρακάτω).



Έχω συζητήσει σε άλλα άρθρα πώς η απάτη-δημία του COVID είναι μια επανάληψη προηγούμενων απάτης-δημιών (π.χ. η απάτη-δημία της γρίπης των χοίρων το 1976), αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές συνδέσεις και συμπτώσεις μεταξύ του AIDS και του COVID. Η παράνοια του COVID μοιάζει πολύ με την υστερία του AIDS. Και στις δύο περιπτώσεις, το επίσημο αφήγημα (το οποίο ενισχύθηκε από τα MΜΔικτύωσης που προκαλούσαν φόβο) διακήρυττε ότι υπήρχε μια παράξενη νέα ασθένεια- ότι αυτή η ασθένεια προκαλούνταν από έναν θανατηφόρο και μεταδοτικό ιό (HIV ή SARS-CoV-2)- ότι η επιστήμη ήταν ξεκαθαρισμένη σχετικά με την προέλευση και την αιτία της- ότι η θεραπεία ήταν από τα πειραματικά φάρμακα της Big Pharma (AZT ή Remdesivir), τα οποία αποδείχθηκαν εξαιρετικά τοξικά και θανατηφόρα για πολλούς- και για τις δύο περιπτώσεις, ο Dr. Fauci ήταν ο επικεφαλής που προωθούσε το απατηλό αφήγημα και τις τοξικές θεραπείες. Σε μια ακόμη ανατροπή, τα δεδομένα δείχνουν ότι όσοι ψευδοεμβολιάστηκαν κατά του COVID είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (γνωστό ως AIDS).

Οι συγγραφείς το αναλύουν λεπτομερώς. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο:











Ένα από τα πιο συναρπαστικά κεφάλαια του βιβλίου είναι το κεφάλαιο 7, όταν οι συγγραφείς αντιμετωπίζουν το δύσκολο ερώτημα: αν η μετάδοση είναι μύθος, τότε πώς μπορεί κανείς να εξηγήσει τη φαινομενική μεταφορά μιας ασθένειας από το ένα άτομο στο άλλο (ιδίως παιδικές ασθένειες όπως η ιλαρά ή η ανεμοβλογιά ή τα ΣΜΝ [σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα]); Οι συγγραφείς εξηγούν:









Στη συνέχεια, ο Cowan εξηγεί πώς αυτό ισχύει για τις παιδικές ασθένειες:











Στη συνέχεια, οι συγγραφείς ολοκληρώνουν αυτό το κεφάλαιο ενθαρρύνοντάς μας να επανεξετάσουμε τον ρόλο του ταπεινού ιού:







Οι συγγραφείς έχουν μερικά καλά κεφάλαια σχετικά με το ψεύτικο εμβόλιο COVID, τις απάτες με την PCR και τα τεστ αντισωμάτων και άλλες πτυχές της απάτης COVID. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει για μένα, εκτός από τα κεφάλαια που αμφισβητούν τη "μεταδοτικότητα" και μας προτρέπουν να επανεξετάσουμε την υγεία, την ασθένεια και το ρόλο του ιού, είναι τα 2 κεφάλαια για την ηλεκτροδότηση/EMF/5G και τη σημασία του νερού. Επισημαίνουν σε μεγάλο βαθμό πώς η ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει ασθένειες από τότε που εισήχθη και ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια των αιώνων και υπογραμμίζουν τη σύνδεση 5G-COVID. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το κεφάλαιό τους για το νερό, στο οποίο αναλύονται ο Dr. Gerald Pollack και ο Dr. Gilbert Ling, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που περιέγραψαν το 4ο στάδιο του νερού:



Ο Cowan συνεχίζει να συζητά τη δύναμη του νερού EZ στη θεραπεία. Η συγκεκριμένη ενότητα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς υπογραμμίζει πώς εμείς οι άνθρωποι, που αποτελούμαστε περίπου κατά 70% από νερό, δηλητηριάζουμε τους εαυτούς μας, ή τουλάχιστον προκαλούμε ασθένειες στους εαυτούς μας, μόνο και μόνο πίνοντας μολυσμένο, αδόμητο, ακατάστατο ή νεκρό νερό σε καθημερινή βάση:













Το βιβλίο των Cowan και Morell είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο και αποτελεί ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα. Υπάρχουν πολλά ακόμη να πούμε γι' αυτό -συμπεριλαμβανομένων των ιδεών για το πώς η ρύπανση από ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα θεωρηθεί μια μέρα όπως είναι τώρα η ρύπανση από τον καπνό- αλλά για να κρατήσω το άρθρο σύντομο, θα σταματήσω εδώ. Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη συμβολή του βιβλίου, ωστόσο, είναι το πώς προκαλεί τον αναγνώστη να επανεξετάσει εντελώς τις έννοιες του ιού, της μόλυνσης, της ασθένειας και της υγείας. Για πάρα πολύ καιρό, οι μάζες έχουν ξεγελαστεί και ψάχνουν για ψεύτικες και κίβδηλες εξωτερικές αιτίες των ασθενειών, αντί να συνειδητοποιήσουν ότι η υγεία είναι κάτι που χτίζετε, λεπτό προς λεπτό, μέρα προς μέρα, όπως αποδεικνύεται από τη δύναμη του μικροβιώματος και του ανοσοποιητικού σας συστήματος, της απόλυτης άμυνας κατά των ασθενειών. Αυτό το βιβλίο δεν αφορά μόνο τη θεωρία του εδάφους εναντίον της θεωρίας των μικροβίων, αν και φυσικά αυτή είναι μια βάση του. Έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση ότι ο ασφαλής και αποτελεσματικός εμβολιασμός, η PCR που χρησιμοποιείται ως τεστ για τις λοιμώξεις, οι ιοί δολοφόνοι και ένα σωρό άλλες "επιστημονικές" ιδέες είναι ανούσιες, χωρίς αποδείξεις έννοιες που μας κρατούν πίσω, περιορίζοντας την αντίληψή μας για τη Ζωή.

Αυτό το βιβλίο, όπως και η ίδια η απάτη με το COVID, μπορεί να αποτελέσει ένα κάλεσμα αφύπνισης που θα σας ωθήσει σε περαιτέρω βαθιά έρευνα σχετικά με την υγεία, την ασθένεια και τη φύση της πραγματικότητας - αν επιλέξετε να πάτε εκεί.

*****



Πηγές:

*https://www.simonandschuster.com/books/The-Contagion-Myth/Thomas-S-Cowan/9781510764620

*https://www.westonaprice.org/about-us/board-of-directors/

*https://www.bitchute.com/video/TIUL4Iwgzxza/

*https://thefreedomarticles.com/coronavirus-5g-connection-coverup-vaccines-transhumanism/

*https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

*https://thefreedomarticles.com/covid-admissions-cdc-scientists-accidentally-destroy-official-narrative/

*https://thefreedomarticles.com/deep-down-virus-rabbit-hole-question-everything/

*https://jamanetwork.com/journals/jama/article-abstract/221687

*https://www.gjenvick.com/Influenza/TheRosenauExperiment-1918-1919.html

*https://thefreedomarticles.com/same-fake-pandemic-similarities-1976-swine-flu-2020-covid/

*https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/

*https://thefreedomarticles.com/bacterial-human-cell-ratio/


----Δικτυογραφία :

The Contagion Myth by Dr. Tom Cowan: A Book Review

https://thefreedomarticles.com/book-review-the-contagion-myth-dr-tom-cowan-sally-fallon-morell/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive