Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Πέντε (5) Τεράστιες Ιστορικές Απάτες Εμβολίων - Πώς το Κατεστημένο Καπέλωσε την Ιστορία των Εμβολίων

Μετάφραση: Απολλόδωρος



Αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς 5 ιστορικές απάτες εμβολιασμού που αποσιωπήθηκαν από το ιατρικό κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένων εξαπατήσεων, συγκαλύψεων και εμπειρικών γεγονότων που ήταν σαφώς γραφτό να ξεχάσουμε....

Όπως θα δείτε, αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν περίτρανα ότι η αντίθεση της επιστημονικής και ιατρικής κοινότητας στον εμβολιασμό δεν είναι ούτε αντιεπιστημονική ούτε ένα "νέο" φαινόμενο, ευγενική χορηγία του κινήματος "αντι-εμβολιασμού" της σύγχρονης εποχής, όπως θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε το κατεστημένο.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή με την Απάτη των Εμβλίων No. 1...

1. Οι Απάτες του Ιδρυτή Πατέρα

Ο Edward Jenner (1749-1823) έχει επαινεθεί ως πρωτοπόρος της ιατρικής και σωτήρας της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων επειδή υποτίθεται ότι ανέπτυξε τις πρώτες ακατέργαστες μορφές εμβολιασμού. Αλλά είναι όντως όλα αυτά; 

Ήταν καν ένας πρωτότυπος στοχαστής; Κι αν αποδείχθηκε ότι ήταν... ένας τσαρλατάνος;

Δείτε μόνοι σας.

Ο Jenner εγκατέστησε την πρακτική του ως "χειρουργός" στο Berkeley τη δεκαετία του 1700, αλλά, στην πραγματικότητα, δεν κέρδισε καθόλου τον τίτλο του "γιατρού". Η ιστορία του Jenner είναι στην πραγματικότητα αρκετά διασκεδαστική.

Όπως εξήγησε ο Dr. Walter Hadwen, JP, MD, LRCP, MRCS, LSA, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του το 1896:

"Αυτός ο Jenner δεν είχε περάσει ποτέ στη ζωή του ιατρικές εξετάσεις. Ανήκε στις παλιές καλές εποχές, όταν βασιλιάς ήταν ο Γεώργιος Γ' -(γέλια)- όταν οι ιατρικές εξετάσεις δεν ήταν υποχρεωτικές. 

Ο Jenner θεώρησε το όλο θέμα ως περιττό και κρέμασε πάνω από την πόρτα του το "Χειρουργός, φαρμακοποιός", χωρίς κανένα από τα προσόντα που δικαιολογούσαν την υπόθεση αυτή. Μόλις είκοσι χρόνια μετά την έναρξη της πρακτικής του, θεώρησε σκόπιμο να αποκτήσει μερικά γράμματα μετά το όνομά του. Κατά συνέπεια, επικοινώνησε τότε με ένα σκωτσέζικο πανεπιστήμιο και απέκτησε το πτυχίο του διδάκτορα της ιατρικής έναντι του ποσού των 15 λιρών και τίποτε περισσότερο. (Γέλια.) 

Είναι αλήθεια ότι λίγο νωρίτερα είχε αποκτήσει την υποτροφία της Βασιλικής Εταιρείας, αλλά ο τελευταίος βιογράφος και απολογητής του, ο Δρ Νόρμαν Μουρ, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι την απέκτησε με κάτι λιγότερο από απάτη

Την απέκτησε με τη συγγραφή μιας εξαιρετικά ασυνήθιστης εργασίας για έναν μυθικό κούκο, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της αποτελείται από κραυγαλέους παραλογισμούς και φανταστικά φρικιά, που κανένας ορνιθολόγος της σημερινής εποχής δεν θα έδινε την παραμικρή σημασία. Λίγα χρόνια μετά από αυτό, μάλλον δυσαρεστημένος με το μοναδικό ιατρικό δίπλωμα που είχε αποκτήσει, ο Jenner επικοινώνησε με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τους ζήτησε να του χορηγήσουν τον τιμητικό τίτλο του Μ.D., και μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες τον απέκτησε. 

Στη συνέχεια έστειλε στο Βασιλικό Κολέγιο Ιατρών του Λονδίνου για να πάρει το δίπλωμά τους, και μάλιστα παρουσίασε το πτυχίο του από την Οξφόρδη ως επιχείρημα υπέρ του. Εκείνοι όμως θεώρησαν ότι είχε ήδη αρκετό από το φθηνό και του είπαν ευθαρσώς ότι μέχρι να περάσει τις συνήθεις εξετάσεις δεν πρόκειται να του δώσουν άλλο". ~ Dr Walter Hadwen, 1896 [1] [οι υπογραμμίσεις με έντονη γραφή προστέθηκαν]



Έτσι, μετά από περίπου 20 χρόνια άσκησης της ιδιαίτερης "ιατρικής" του, ο επαγγελματίας τσαρλατάνος Jenner συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να επωφεληθεί από μερικά επιπλέον γράμματα μετά το όνομά του, και έτσι έγινε το 1790, ο Jenner αγόρασε απλώς ένα πτυχίο ιατρικής για 15 λίρες. 

Αυτός είναι ο άνθρωπος που βοήθησε στη δημιουργία της σημερινής ιατρικής αυτοκρατορίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων - ένα πρόσωπο που δεν ήταν μόνο ένας πλήρης απατεώνας και άνθρωπος της εμπιστοσύνης, αλλά προφανώς και ένας παθολογικός ψεύτης. 

Παρόλα αυτά, τουλάχιστον ο Jenner προσπάθησε να δημιουργήσει την εντύπωση ιατρικών διαπιστευτηρίων, ενώ ο σημερινός "απόγονος" και προσηλυτιστής του Bill "COVI-PASS" Gates δεν έχει ακριβώς ΚΑΝΕΝΑ και δεν φαίνεται να νοιάζεται.

Ας συνεχίσουμε το χρονοδιάγραμμα της απάτης των εμβολιασμών...

1791: Ο Edward Jenner εμβολίασε τον 18 μηνών γιο του με πανώλη των χοίρων και οκτώ χρόνια αργότερα, το 1798, με πανώλη των αγελάδων. Ο γιος του πέθανε από φυματίωση (ΤΒ) σε ηλικία 21 ετών, και ο Jenner επέλεξε στη συνέχεια να ΜΗΝ εμβολιάσει τον δεύτερο γιο του. (Ναι, έγινε ένα είδος "αρνητή", τουλάχιστον όσον αφορά την υγεία της οικογένειάς του! Η ειρωνεία είναι υπέρτατη).

1796: Ο Jenner που ζούσε στο Gloucestershire της Αγγλίας, πιστώνεται ψευδώς την ιδέα του εμβολιασμού, την οποία στην πραγματικότητα οικειοποιήθηκε από τις γαλακτοκόμες. Ο Dr. Hadwen σε ομιλία του το 1896 εξήγησε...

"Δεν ήταν, ωστόσο, ο ανακαλύπτης [της έννοιας του εμβολίου]. Το όλο θέμα ήταν μια δεισιδαιμονία των γαλακτοπαραγωγών του Gloucestershire, χρόνια πριν γεννηθεί ο Jenner -(γέλια)- και το ίδιο το πείραμα, το λεγόμενο, που πραγματοποίησε, είχε γίνει από έναν γέρο αγρότη ονόματι Benjamin Jesty είκοσι χρόνια πριν".

πρόσθεσε ο Hadwen:

"Όταν ο Jenner άκουσε για πρώτη φορά την ιστορία του θρύλου για την πανώλη των αγελάδων, για την οποία μιλούσαν οι γαλακτοκόμοι, ότι αν είχες μόνο ευλογιά των αγελάδων δεν μπορείς να έχεις ευλογιά, άρχισε να την αναφέρει στις συνεδριάσεις της Ιατροσυμβουλευτικής Εταιρείας, όπου οι παλιοί γιατροί της εποχής συναντιόντουσαν για να καπνίσουν τις πίπες τους, να πιουν τα ποτήρια με το γκρογκ και να συζητήσουν τις υποθέσεις τους. 

Αλλά μόλις το ανέφερε, γελούσαν μαζί του. Οι αγελαδογιατροί θα μπορούσαν να του πουν εκατοντάδες περιπτώσεις όπου η ευλογιά είχε ακολουθήσει την ευλογιά των αγελάδων, και ο Jenner διαπίστωσε ότι θα έπρεπε να το εγκαταλείψει[2] [η έμφαση προστέθηκε].

Ναι, ο εμβολιασμός ξεκίνησε με μια εντελώς αντιεπιστημονική δεισιδαιμονία, που δεν υποστηριζόταν από κανένα απολύτως στοιχείο και διαδόθηκε από τις τοπικές αγγλικές γαλακτοπαραγωγούς σε έναν αυτοπεποίθηση τρελό που ονομαζόταν Edward Jenner, έναν ιατρικό απατεώνα που αγόρασε τα διαπιστευτήριά του για δεκαπέντε λίρες.

Ο Dr. George William Winterburn (1845 - 1911), εκδότης του American Homeopathist και λέκτορας Κλινικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο του Μανχάταν, στο έργο του The Value of Vaccination a Non-Partisan Review of Its History and Results, αναφέρει (σελ. 68-69) ότι ακόμη και η "Royal Jennerian Society" στη δεύτερη έκθεσή της το 1806, "παραδέχτηκε ότι είδε μερικές περιπτώσεις ευλογιάς σε άτομα που είχαν περάσει από την ευλογιά των αγελαδων με τον συνήθη τρόπο". (Hale, The Medical Voodoo)



1801: Οι πρώτοι εκτεταμένοι πειραματισμοί με εμβόλια φημολογείται ότι ξεκίνησαν. Ο Jenner είχε αυτοδιαφημιστεί και προωθήσει με επιτυχία την ψευδο-ιατρική του, παρά τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της θεμελιώδους παραδοχής του.

1802: Ο Jenner υπέβαλε αίτηση στο αγγλικό κοινοβούλιο (Βουλή των Κοινοτήτων) για χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας κραυγαλέα ψεύδη, δηλώνοντας ότι ο εμβολιασμός μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια (πού το έχουμε ξανακούσει αυτό;) Η αγγλική κυβέρνηση χορήγησε στον Jenner 10.000 λίρες για τη συνέχιση των "πειραματισμών". (Στο εξαιρετικό βιβλίο του του 1920, The Horrors of Vaccination Exposed ( Η φρίκη του εμβολιασμού αποκαλύπτεται), ο Charles M. Higgins λέει ότι ήταν 30.000 λίρες, ίσως αναφερόμενος στη θριαμβευτική αίτηση του Jenner το 1807, η οποία του εξασφάλισε περαιτέρω κονδύλια). 

1810: Το London Medical Observer (τ. VI, 1810) δημοσιεύει λεπτομέρειες για "535 περιπτώσεις ευλογιάς μετά τον εμβολιασμό, 97 θανατηφόρες περιπτώσεις ευλογιάς μετά τον εμβολιασμό και 150 περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών από τον εμβολιασμό, εκ των οποίων οι δέκα ήταν ιατροί". (Hale, The Medical Voodoo, παραθέτοντας τον Winterburn)

Ο Dr. Winterburn ανέφερε ,

περαιτέρω περιπτώσεις της αποτυχίας του εμβολιασμού να προστατεύσει κατά την πρώιμη περίοδο, σε "μια σοβαρή επιδημία στη Μασσαλία, όταν 2.000 εμβολιασμένα άτομα προσβλήθηκαν από ευλογιά- και την επιδημία του 1831 στη Βιρτεμβέργη, όταν 995 "προστατευμένοι" υπέκυψαν στην επικρατούσα ασθένεια". Οι περιπτώσεις αυτές δίνονται με βάση την εξουσιοδότηση των Άγγλων και Γερμανών αξιωματούχων υγείας, Marson και Heim. Ο Winterburn παραθέτει επίσης την αναφορά ενός Γάλλου στρατιωτικού χειρουργού ονόματι Ducharme, για ένα ξέσπασμα ευλογιάς στο σύνταγμά του λίγους μήνες μετά τον επανεμβολιασμό του, και όταν οι συνθήκες υγιεινής όσον αφορά το χώρο, τον αερισμό και την τροφή ήταν άριστες, ο οποίος αναφέρει το αξιοσημείωτο γεγονός ότι σε ένα άλλο σύνταγμα - "που διέμενε σε ακριβώς παρόμοιους στρατώνες, που βρίσκονταν στην ίδια αυλή, αλλά στους οποίους δεν είχε ακόμη γίνει κανένας εμβολιασμός, δεν εμφανίστηκε ούτε ένα κρούσμα ευλογιάς"! (Hale, The Medical Voodoo, παραθέτοντας τον Winterburn)

Η μέθοδος εμβολιασμού από χέρι σε χέρι του Jenner αποδείχθηκε τελικά τόσο επικίνδυνη που εγκαταλείφθηκε και μάλιστα απαγορεύτηκε. Ο ισχυρισμός του για ισόβια ανοσία αποκαλύφθηκε γρήγορα ότι ήταν ένα από τα πιο θρασύτατα κομμάτια αυτοπροβαλλόμενης ανεντιμότητας που παρήγαγε ποτέ η ιατρική "επιστήμη". 



Καθώς τα άτομα που εμβολιάστηκαν συνέχισαν να αναπτύσσουν τις ασθένειες από τις οποίες υποτίθεται ότι "ανοσοποιήθηκαν", ο ισχυρισμός αυτός τροποποιήθηκε σε περίπου 7 χρόνια προστασίας με τον επακόλουθο επανεμβολιασμό που κρίθηκε "απαραίτητος". 

Μέχρι το 1914 αυτή η περίοδος "ανοσίας" μειώθηκε για άλλη μια φορά σε περίπου 6-12 μήνες (!), εκθέτοντας απότομα την παραφροσύνη του παραδείγματος των εμβολίων σε όποιον έδινε προσοχή. 

Αυτό συνέβη πριν από 200 χρόνια και τίποτα δεν έχει αλλάξει πολύ. Πιο πρόσφατα μας είπαν ότι χρειαζόμασταν ένα “εμβόλιο Covid” - μετά χρειαζόμασταν ένα αναμνηστικό, μετά άλλο ένα αναμνηστικό, και άλλο ένα ακόμα...

Συνεχίζουν να κάνουν αυτή την απάτη και ο κόσμος συνεχίζει να την πατάει. Εν τω μεταξύ, αν πεθάνετε ή υποφέρετε από κάποια φρικτή ασθένεια λίγο μετά τη λήψη ενός εμβολίου, είναι "απλά μια σύμπτωση".

Οι αρχικοί ισχυρισμοί του Jenner για τον εμβολιασμό διατυπώθηκαν στην αναφορά του προς το Κοινοβούλιο στις 17 Μαρτίου 1802, στην οποία ζητούσε αμοιβή για την υποτιθέμενη "ανακάλυψή" του - με αυτά τα λόγια [οι έντονες αγκύλες του κειμένου είναι δικές μου παρεμβάσεις]:

"Ότι ο αναφέρων σας, έχοντας ανακαλύψει [ψευδές: πήρε την ιδέα που ήρθε από τις γαλακτοκόμες της αγροτικής Αγγλίας] ότι μια ασθένεια που περιστασιακά υπάρχει σε μια συγκεκριμένη μορφή μεταξύ των βοοειδών, γνωστή με το όνομα πανώλη των αγελάδων, επιτρέπει να εμβολιαστεί στον ανθρώπινο οργανισμό με την πιο τέλεια ευκολία και ασφάλεια [ψευδές: ισχυρίστηκε ότι η τέλεια ανοσία για όλη τη ζωή βασιζόμενος σε λίγα μόλις χρόνια παρατήρησης και χωρίς καμία απόδειξη - οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να παθαίνουν ευλογιά της αγελάδας ΚΑΙ ευλογιά! ].[3]

Τρία χτυπήματα και είσαι εκτός, Ed!

Στο βιβλίο του, The Horrors of Vaccination Exposed, ο Charles M. Higgins αναφέρθηκε στη δήλωση του Jenner ως "ιστό από ψεύδη" - και έτσι ήταν. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τον Jenner να εισπράξει το ποσό των 30.000 λιρών (ένα τεράστιο ποσό για την εποχή) από τη βρετανική κυβέρνηση ως αμοιβή για τις ευφάνταστες κατασκευές του.



Τα επόμενα χρόνια, μέχρι και τη δεκαετία του 1900, συνέχισαν να καταγράφονται πολλά κρούσματα ευλογιάς σε όσους είχαν λάβει το εμβόλιο(α) κατά της ευλογιάς. Στις αρχές της δεκαετίας του 1820, ενώ η βρετανική κυβέρνηση εξακολουθούσε να χρηματοδοτεί τα "πειράματα" του Jenner, αυτός συνέχισε να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκρύψει τα στοιχεία που έδειχναν ότι τα εμβόλιά του προκαλούσαν περισσότερο μακελειό παρά ανοσία. 

Ο φιλοεμβολιασμός έγινε σε μεγάλο βαθμό μια άσκηση διάσωσης του προσώπου, η οποία έκτοτε μόνο διογκώθηκε σε κλίμακα (και χρηματοδότηση).

Η μελέτη του Edward Jenner είναι μια μελέτη των ριζών της σύγχρονης ιατρικής στον τσαρλατανισμό.


"Όσο περισσότερο το ερευνούσα, τόσο περισσότερο σοκαριζόμουν. Διαπίστωσα ότι όλη η υπόθεση των εμβολίων ήταν πράγματι μια γιγαντιαία απάτη. Οι περισσότεροι γιατροί είναι πεπεισμένοι ότι είναι χρήσιμα, αλλά αν κοιτάξετε τις σωστές στατιστικές και μελετήσετε την περίπτωση αυτών των ασθενειών, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δεν ισχύει".

~ Dr. Archie Kalokerinos, AMM, MBBS, PhD, FAPM




2. Οι στατιστικές για την ευλογιά που έπρεπε να ξεχάσουμε

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον εμβολιασμό, αλλά πολύ λίγοι συνειδητοποιούν προς το παρόν ότι δεν λείπουν οι περιπτώσεις όπου γίνεται πολύ περισσότερη ζημιά από το υποτιθέμενο "καλό". 

Τολμούμε να γυρίσουμε μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα στην Αγγλία και διαπιστώνουμε ότι υπάρχει παρόμοιος αριθμός θανάτων που προκλήθηκαν από εμβόλια και θανάτων από ευλογιά, εκτός από την περίπτωση των παιδιών κάτω των 5 ετών, όπου το εμβόλιο αποδείχθηκε πολύ πιο επικίνδυνο από την ίδια την ευλογιά, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά ότι οι πιο ευάλωτοι ανάμεσά μας υποφέρουν περισσότερο από την αιχμή της βελόνας. 

Βλέπε παρακάτω [4].


Θάνατοι από ευλογιά έναντι θανάτων από εμβόλιο ευλογιάς -- στοιχεία που προέρχονται από τις εκθέσεις του Γενικού Ληξιάρχου της Αγγλίας

1906: θάνατοι από ευλογιά = 21, θάνατοι από εμβόλιο = 29

1907: θάνατοι από ευλογιά = 10, θάνατοι από εμβόλιο = 12

1908: θάνατοι από ευλογιά = 12, θάνατοι από εμβόλιο = 13

1905-10: θάνατοι από ευλογιά συνολικά = 199, θάνατοι από εμβόλιο = 99.

Σε παιδιά κάτω των 5 ετών: θάνατοι από ευλογιά = 26, θάνατοι από εμβόλιο = 98

1911-13: Θανάτοι από ευλογιά = 42, Θάνατοι από εμβόλιο = 31.

Σε παιδιά κάτω των 5 ετών: θάνατοι από ευλογιά = 8, θάνατοι από εμβόλιο = 30


Ας μην ξεχνάμε:

1831: Βουρτεμβέργη, Γερμανία, όπου 995 εμβολιασμένοι άνθρωποι εμφάνισαν την ασθένεια.

1831: 2.000 άτομα στη Μασσαλία της Γαλλίας, τα οποία είχαν εμβολιαστεί κατά της ευλογιάς, εμφάνισαν ευλογιά.

1854: Η Αγγλία νομοθετεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στον οποίο αντιδρούν ευρέως διακεκριμένοι γιατροί της εποχής.

1857-59: Ο ιατρικός φασισμός αυξάνεται: Ο εμβολιασμός στην Αγγλία επιβάλλεται πλέον, με πρόστιμα για τη μη συμμόρφωση, προς μεγάλη αποτροπιασμό των ορθολογικών ιατρών σε όλη τη χώρα, οι οποίοι αντιτίθενται σθεναρά σε αυτόν. Έτσι αρχίζει η επιδημία ευλογιάς στην Αγγλία, η οποία διαρκεί μέχρι το 1859, σκοτώνοντας πάνω από 14.000 ανθρώπους.

1854-63: Η ευλογιά στοίχισε μέχρι τότε πάνω από 33.000 ζωές, μετά την εισαγωγή ενός υποχρεωτικού προγράμματος εμβολιασμού.

1863-65: Η δεύτερη μεγάλη επιδημία της Αγγλίας πλήττει, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επιπλέον 20.059 άτομα.

1870-72: Η τρίτη μεγάλη επιδημία της Αγγλίας απαιτεί 44.840 ζωές, η χειρότερη από τις τρεις, μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

1907: Οι νόμοι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καταργούνται. Η αποτυχία του εμβολιασμού ήταν πολύ προφανής για να συγκαλυφθεί ή να "γυριστεί" με τις διαθέσιμες τότε μεθόδους δημοσίων σχέσεων.

1910-33: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στην Αγγλία και την Ουαλία μαζί, μόνο 109 παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν από ευλογιά- 270 πέθαναν από τον εμβολιασμό. Υπολογίζεται ότι υπήρχαν περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1910. Στην πραγματικότητα, οι βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης είχαν σχεδόν εξαφανίσει την ευλογιά, παρά τις επιδημίες που προκλήθηκαν από εμβόλια τις προηγούμενες δεκαετίες.

Επαναλάβετε μετά από μένα: "Ασφαλή και αποτελεσματικά, ασφαλή και αποτελεσματικά..."



3. Η πόλη του Leicester: Η υγιεινή ξεπερνά τον εμβολιασμό

"Ένα από τα μεγαλύτερα καμάρια του ιατρικού επαγγέλματος είναι ότι εξάλειψε την ευλογιά με τη χρήση του εμβολίου κατά της ευλογιάς. Εγώ ο ίδιος πίστευα αυτόν τον ισχυρισμό για πολλά χρόνια. Αλλά απλά δεν είναι αλήθεια. 

Μια από τις χειρότερες επιδημίες ευλογιάς όλων των εποχών έλαβε χώρα στην Αγγλία μεταξύ 1870 και 1872 - σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την καθιέρωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μετά από αυτή την απόδειξη ότι ο εμβολιασμός κατά της ευλογιάς δεν είχε αποτέλεσμα, οι κάτοικοι του Λέστερ στα αγγλικά Midlands αρνήθηκαν να κάνουν πλέον το εμβόλιο. 

Όταν η επόμενη επιδημία ευλογιάς χτύπησε στις αρχές της δεκαετίας του 1890, οι κάτοικοι του Leicester βασίστηκαν στην καλή υγιεινή και σε ένα σύστημα καραντίνας. Υπήρξε μόνο ένας θάνατος από ευλογιά στο Λέστερ κατά τη διάρκεια αυτής της επιδημίας. 

Αντίθετα, οι πολίτες άλλων πόλεων (που είχαν εμβολιαστεί) πέθαναν σε τεράστιο αριθμό... Μπορεί να μην αρέσει στους γιατρούς και τις φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η επιτήρηση, η καραντίνα και οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης ξεφορτώθηκαν την ευλογιά - όχι το εμβόλιο της ευλογιάς".

- Dr. Vernon Coleman,  MB

1914: Ο Dr. C. Killick Millard, Medical Officer of Health (Leicester, Αγγλία) δημοσίευσε το The Vaccination Question και παραδέχτηκε ότι η πόλη του Leicester, με πληθυσμό περίπου 300.000 κατοίκων εκείνη την εποχή, είχε εγκαταλείψει για 30 χρόνια τον εμβολιασμό των βρεφών και παρόλα αυτά "ως εκ θαύματος" παρουσίασε "τεράστια μείωση" της θνησιμότητας από ευλογιά.

Θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τα λόγια του: Ο Millard ήταν ένας άνθρωπος που στην αρχή ήταν υπέρ του εμβολιασμού, και όμως -αν και η ατελείωτη επανάληψη της προπαγάνδας και του δόγματος των εμβολίων είχε σίγουρα κάνει εντύπωση στο συλλογικό μυαλό μέχρι τη δεκαετία του 1900- η εμπειρική του εμπειρία με την πόλη του Leicester τον έκανε να αλλάξει τις απόψεις του. 

Για να παραθέσω ένα απόσπασμα από τον Millard:

Τα δύο κρίσιμα και εξαιρετικά γεγονότα στα οποία θα ήθελα να δώσω έμφαση είναι τα εξής:

1. Η απροσδόκητη και αξιοσημείωτη εμπειρία της πόλης του Leicester, η οποία εδώ και τριάντα χρόνια έχει εγκαταλείψει τον παιδικό εμβολιασμό, αλλά έχει παρουσιάσει τεράστια μείωση της θνησιμότητας από ευλογιά.

2. Το γεγονός ότι, παρόλο που ο εμβολιασμός των βρεφών όλο και περισσότερο εγκαταλείπεται σε ολόκληρη τη χώρα, εντούτοις η ευλογιά, αντίθετα με όλες τις προσδοκίες και τις προφητείες των φιλοεμβολιαστών, συνεχίζει να μειώνεται και έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

... Τα εντυπωσιακά γεγονότα ότι στο Leicester, χωρίς βρεφικό εμβολιασμό, η μείωση ήταν μεγαλύτερη από ό,τι στα περισσότερα μέρη και ότι σε ολόκληρη τη χώρα η ευλογιά συνέχισε να μειώνεται παρά την πτώση του εμβολιασμού, θα πρέπει σίγουρα να αποτελούν επαρκή λόγο για εύλογες αμφιβολίες.

... Εάν μπορεί να αποδειχθεί ότι η "υγιεινή", που εφαρμόζεται διεξοδικά, είναι από μόνη της επαρκής για τον αποτελεσματικό έλεγχο της ευλογιάς σε αυτή τη χώρα (όπως και στο Λέστερ), γιατί να επιβληθεί στην κοινότητα ο καθολικός εμβολιασμός με όλα τα αναπόσπαστα μειονεκτήματά του; Επιπλέον, ποια δικαιολογία μπορεί να υπάρχει πλέον για τον εξαναγκασμό;

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ο εμβολιασμός προκαλεί, συνολικά, πολύ σημαντικές βλάβες στην υγεία, οι περισσότερες μόνο προσωρινές, αλλά κάποιες μόνιμες... Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο εμβολιασμός είναι ένα κακό... 

Δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη ότι ο εμβολιασμός, εκτός από την [υποτιθέμενη] επίδρασή του στην πρόληψη της ευλογιάς, έχει την παραμικρή αξία ή είναι οτιδήποτε άλλο παρά επιζήμιος για το ανθρώπινο γένος... 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, οι θάνατοι από εμβολιασμό ξεπέρασαν αρκετές φορές τους θανάτους από ευλογιά, ενώ αν λάβουμε υπόψη το μέγεθος της κακής υγείας που προκαλείται από τις δύο ασθένειες (και αφήνοντας στην άκρη προς το παρόν το ζήτημα της υποτιθέμενης επίδρασης του εμβολιασμού στη μείωση της ευλογιάς), φαίνεται ότι η εμβολιασμός [η ασθένεια που προκαλείται από εμβόλιο] γίνεται, όσον αφορά την κοινότητα, η σοβαρότερη ασθένεια από τις δύο [5].

Με άλλα λόγια, το μάθημα είναι ότι δεν πρόκειται για "μικρόβια", αλλά για την καλλιέργεια του σωματικού σας εδάφους. ΑΥΤΟ είναι που έθεσε υπό έλεγχο την ευλογιά (και τις άλλες ασθένειες).

Παρακάτω: Η επιστολή του Millard προς τον εκδότη του British Medical Journal, που δημοσιεύθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1915.



4. Οι Εκστρατείες Εμβολιασμού Ήταν Πάντα Γνωστό ότι Προκαλούσαν Επιδημίες

Στο βιβλίο του Compulsory Vaccination in England (1884), ο κοινωνικός μεταρρυθμιστής William Tebb παρατήρησε:

"Ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός με νόμο του Κοινοβουλίου το έτος 1853- ξανά το 1867- και ακόμη πιο αυστηρός το 1871. Από το 1853, είχαμε τρεις επιδημίες ευλογιάς, κάθε μία από τις οποίες ήταν πιο σοβαρή από την προηγούμενη".

Μια καλά αποσιωπημένη ιστορική τάση όσον αφορά τα εμβόλια είναι ότι οι σοβαρές επιδημίες έχουν τη συνήθεια να εμφανίζονται στις πιο βαριά εμβολιασμένες περιοχές (όπως το Leicester) και να αποφεύγουν τις λιγότερο εμβολιασμένες περιοχές. 

(Η επιδημία της "ισπανικής γρίπης" του 1918 είναι μια κλασική περίπτωση: ο εμβολιασμός προκάλεσε το "ξέσπασμα" [μαζική δηλητηρίαση] εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά το δάχτυλο δείχτηκε αντ' αυτού σε έναν "ιό" ως ένοχο!)

Μόνο η πιο επιπόλαιη λογική προϋποθέτει ότι οι περιοχές που υπέστησαν επιδημίες πρέπει να μην ακολούθησαν σωστά τη διαδικασία του εμβολίου ή είχαν την ατυχία "κακών παρτίδων" κ.λπ.

Το λογικό συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί από τα στοιχεία είναι ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού δημιουργούσαν στην πραγματικότητα επιδημίες δηλητηρίασης, οι οποίες παρουσιάζονταν ως επιδημίες "μόλυνσης" για να καλυφθεί η αποτυχία των εμβολίων.



 Επιφανείς ιατροί αναγνώρισαν ότι τα εμβόλια ήταν υπεύθυνα για τις "επιδημίες" στη δεκαετία του 1800 - αλλά εμείς τους ακούσαμε;

Ενώ οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι η συσχέτιση δεν ισούται με την αιτιώδη συνάφεια (πράγμα αρκετά αληθές), κανένας ανεξάρτητος ερευνητής δεν είναι ικανοποιημένος με το να αγνοεί τα βουνά των στοιχείων που υποδεικνύουν την αιτιώδη συνάφεια, τα οποία χρονολογούνται από τις απαρχές του εμβολιασμού. 

Οι απολογητές της Big Pharma, φυσικά, μπορούν να προειδοποιήσουν για την πλάνη post hoc ergo propter hoc («κατόπιν τούτου, άρα εξαιτίας τούτου»), αλλά κάποιοι από εμάς επεκτείνουν τις προσπάθειες και τις ενέργειές μας πέρα από την απλή φανταχτερή ρητορική - σημειώνουμε επίσης ότι η συσχέτιση έχει αμφίδρομη επίδραση, δηλαδή ότι η επίπτωση και η θνησιμότητα των ασθενειών αυξάνονται τακτικά μετά τον εμβολιασμό και επίσης τακτικά μειώνονται με την αντίστοιχη μείωση των ποσοστών εμβολιασμού. 

Αυτό συμβαίνει και προς τις δύο κατευθύνσεις. 

Λάβετε επίσης υπόψη: το ποσοστό παιδικής θνησιμότητας στην Αμερική -το πιο βαριά εμβολιασμένο έθνος στον κόσμο- κατατάχθηκε σχεδόν στην τελευταία θέση όλων των ανεπτυγμένων χωρών το 2017, καταλαμβάνοντας την θλιβερή 55η θέση στον παγκόσμιο πίνακα αποτελεσμάτων, πίσω από χώρες όπως η Νότια Κορέα, η Σλοβενία, η Λευκορωσία, το Μακάο και πολλές άλλες με λιγότερους τεχνολογικούς και ιατρικούς πόρους. 

Οι ΗΠΑ κατέλαβαν επίσης την πενιχρή 33η θέση μεταξύ 36 χωρών του ΟΟΣΑ το 2018. Το ποσοστό παιδικής θνησιμότητας της Αμερικής εξακολουθεί να είναι αβυσσαλέο - ένα καυστικό κατηγορητήριο της νοοτροπίας της κυβέρνησης και της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας "Κάθε παιδί ένα μαξιλάρι για βελόνες".



Επάνω: Ανατομία 3 επιδημιών και τα στατιστικά στοιχεία ευλογιάς από την Αγγλία για την περίοδο 1857-1873, που καλύπτουν και τις τρεις επιδημίες[6].

Παρατηρήστε τις δυσανάλογα υψηλές αυξήσεις στα ποσοστά θνησιμότητας από ευλογιά (παραπάνω) σε σύγκριση με την αύξηση του πληθυσμού.

Εν τω μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι το Leicester εγκατέλειψε τον εμβολιασμό των βρεφών και εξάλειψε την ευλογιά απλώς ενισχύοντας διεξοδικά τις μεθόδους υγιεινής. 

Σήμερα, ο προγραμματισμένος φόβος μας για την ευλογιά, τη γρίπη και άλλες "φοβερές" ασθένειες είναι δυσανάλογος με την πραγματικότητα και δείχνει ότι έχουμε ξεχάσει πόσο ισχυρά μπορούν να είναι τα βασικά, φυσικά, κοινής λογικής μέτρα για τη διατήρηση της υγείας μιας κοινωνίας. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί: 

Η λεγόμενη "έκθεση" δεν ισοδυναμεί με ασθένεια - το εσωτερικό έδαφος του σώματος πρέπει να ευνοεί την ανάπτυξη συμπτωμάτων. Ο Μύθος της μετάδοσης στερείται της εξηγητικής δύναμης του Παραδείγματος του Εδάφους.

Μια πρόσφατη μελέτη σχετικά με τη μολυσματικότητα των ασυμπτωματικών φορέων του SARS-CoV-2 ("COVID-19") διαπίστωσε ότι μετά την έκθεση 455 ατόμων σε έναν ασυμπτωματικό "φορέα", ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς μολύνθηκε.

Μηδέν.

Οι συγγραφείς αναγκάστηκαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η "μολυσματικότητα" μέσω των λεγόμενων ασυμπτωματικών φορέων "μπορεί" να είναι "ασθενής". (Θεέ μου, νομίζετε;! Πώς κολλάς μια ασθένεια από κάποιον που δεν είναι άρρωστος;!)

Για λόγους σαφήνειας, ένας "ασυμπτωματικός φορέας" είναι απλώς κάποιος που δεν είναι "άρρωστος" - και η ιολογία δεν μπορεί να αποδείξει ότι "μεταφέρει" απολύτως τίποτα που να έχει σημασία.

Ακολουθεί ένα γράφημα (επίσης από το βιβλίο του Tebb) που δείχνει ότι η επιβολή του εμβολιασμού κατά της ευλογιάς δεν απέτρεψε τον υπερδιπλασιασμό του ποσοστού θνησιμότητας μέσα σε τριάντα χρόνια, ενώ ο πληθυσμός αυξήθηκε μόνο κατά το ένα τρίτο περίπου.

Με άλλα λόγια, η εντολή για το εμβόλιο εξασφάλισε την εντατικοποίηση του προβλήματος. Πρέπει να το διευκρινίσουμε για τη λατρεία του εμβολιασμού: Όσο περισσότερα δηλητήρια ή μολυσματικές ουσίες προσλαμβάνει ο οργανισμός, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να επιβιώσει από τις προκλήσεις για την υγεία. (Duh.)



Συνοψίζοντας τις απαρχές της απάτης των εμβολιασμών, της συγκάλυψης και του επακόλουθου δόγματος υπέρ των εμβολίων, η Dr. Jennifer Craig Ph.D. δηλώνει:

"Η έκθεση του Dr. William Farr, (1807 - 1883), Compiler of Statistics του Registrar General του Λονδίνου και θεωρείται ο πρώτος προγραμματιστής των ζωτικών στατιστικών, ανέφερε: "Η ευλογιά έφθασε στο μέγιστο της θνησιμότητας μετά την εισαγωγή του εμβολιασμού. 

Η μέση ετήσια θνησιμότητα για 10.000 κατοίκους από το 1850 έως το 1869 ήταν σε ποσοστό 2,04, ενώ μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το 1871 το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 10,24. Το 1872 το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 8,33 και αυτό μετά τις πιο αξιέπαινες προσπάθειες για την επέκταση του εμβολιασμού με νομοθετικές ρυθμίσεις.

Ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καταργήθηκε το 1907. Μέχρι το 1919, η Αγγλία και η Ουαλία είχαν γίνει μια από τις λιγότερο εμβολιασμένες χώρες και είχαν μόνο 28 θανάτους από ευλογιά σε πληθυσμό 37,8 εκατομμυρίων ανθρώπων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Registrar General της Αγγλίας, 109 παιδιά κάτω των πέντε ετών στην Αγγλία και την Ουαλία πέθαναν από ευλογιά μεταξύ 1910 και 1933. Την ίδια περίοδο 270 πέθαναν από τον εμβολιασμό. 

Μεταξύ 1934 και 1961 δεν καταγράφηκε ούτε ένας θάνατος από ευλογιά, αλλά 115 παιδιά κάτω των πέντε ετών πέθαναν από εμβολιασμό κατά της ευλογιάς". [7] [η έμφαση προστέθηκε]



5. Στατιστική μαγεία: Εξαφάνιση της Πολιομυελίτιδας και του Αυτισμού

Όταν υπάρχει αμφιβολία, τότε ασβέστωσε το!

Ένας από τους άξονες της μηχανής των εμβολίων ήταν πάντα η συστηματική (και συχνά υψηλού επιπέδου) εξαπάτηση προκειμένου να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της αποτελεσματικότητας.

Με απλά λόγια, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουν οι θιασώτες του Ναού των Εμβολίων, απλά πειράζουν τα δεδομένα και παίζουν σημειολογικά παιχνίδια για να δημιουργήσουν νέα στοιχεία που φαίνεται να υποστηρίζουν την ατζέντα τους. 

Μερικές φορές, η τακτική είναι πιο απλή: συγκεντρώνεις τα δεδομένα και τα πετάς στα σκουπίδια ώστε να μην δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, όπως μας διευκρίνισε (ομολόγησε) πρόσφατα ο William Thompson σχετικά με το σκάνδαλο MMR, σύμφωνα με το οποίο το CDC γνώριζε για τη σχέση MMR-αυτισμού και σκόπιμα έθαψε τα στοιχεία - για περίπου 14 χρόνια! 

Αν "οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία" για εσάς, παρακαλούμε σημειώστε ότι τα αφροαμερικανικά αγόρια βρέθηκαν να έχουν περίπου τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν αυτιστικά από τα αντίστοιχα καυκάσια αγόρια μετά τη λήψη του εμβολίου MMR. 

Ας βάλουμε τέλος στη σφαγή.

Όπως εξηγεί η Carolanne Wright:

"Η συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων δεν πήρε πραγματικά διαστάσεις μέχρι το 1998, όταν δημοσιεύθηκε μια μελέτη στο Lancet από τον Andrew Wakefield, MD, η οποία έκανε μια συσχέτιση μεταξύ των αυξημένων ποσοστών αυτισμού σε ορισμένα μέλη του πληθυσμού και της χορήγησης του εμβολίου MMR. Τα επόμενα χρόνια, αρκετές επιπρόσθετες μελέτες από διαφορετικούς ερευνητές διαπίστωσαν επίσης μια σχέση. Σε απάντηση, το CDC διεξήγαγε τη δική του μελέτη το 2001... μια ελεγχόμενη μελέτη περίπτωσης, που σημαίνει ότι δεν εξέτασε κανένα φυσικό παιδί... Τα ευρήματά τους δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Pediatrics το 2004.

Για πολλούς [ανθρώπους] που παρακολουθούσαν τη διαμάχη εμβολιασμού-αυτισμού, η μελέτη του CDC έκλεισε οριστικά τη συζήτηση για το εμβόλιο MMR... Αυτό συνέβη μέχρι που ο επικεφαλής ερευνητής [Dr. William Thompson] εμφανίστηκε χρόνια αργότερα και αποκάλυψε ότι βασικά έγγραφα που σχετίζονταν με τη μελέτη είχαν καταστραφεί, δείχνοντας ότι υπήρξε μαζική παραποίηση των δεδομένων και σκόπιμη συγκάλυψη". [Η υπογράμμιση προστέθηκε].

"Λυπάμαι που οι συν-συγγραφείς μου και εγώ παραλείψαμε στατιστικά σημαντικές πληροφορίες..." - Dr. William Thompson, πρώην επιστήμονας των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών (CDC) και πληροφοριοδότης.

Εν τω μεταξύ, ο Dr. Andrew Wakefield διασύρθηκε, εξοστρακίστηκε, διώχθηκε από την Αγγλία και αφέθηκε να μαζέψει τα κομμάτια της ζωής του χωρίς να υπάρχει ούτε ένα ίχνος απόδειξης που να υποστηρίζει την εκδικητική και φανταστική αφήγηση του κατεστημένου που δημιουργήθηκε εναντίον του. 



Ωστόσο, ενώ αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα απάτης των εμβολίων στη σύγχρονη εποχή, ας επικεντρωθούμε ξανά στο υλικό και τα δεδομένα πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, για μια ιστορική προοπτική που θα είναι εύκολα αφομοιώσιμη. 

Οι απολογητές των εμβολίων σπεύδουν να αντιταχθούν σε οποιαδήποτε κριτική στον εμβολιασμό με το γνωστό ανόητο τροπάριο: "Θέλετε να επαναφέρετε την πολιομυελίτιδα;".

Δεν έχω συναντήσει ούτε μία φορά τέτοιο άτομο που να έχει έστω και μια ιδέα για το τι πραγματικά προκαλεί την πολιομυελίτιδα, αλλά για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Maurice Beddow Bayly, μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών, LRCP, έγραψε το 1934:

"Μετά την εισαγωγή του εμβολιασμού, περιπτώσεις ασηπτικής μηνιγγίτιδας αναφέρθηκαν ως ξεχωριστή ασθένεια από την πολιομυελίτιδα, αλλά αυτές υπολογίζονταν ως πολιομυελίτιδα πριν από την εισαγωγή του εμβολίου. 

Το Υπουργείο Υγείας παραδέχτηκε ότι η εμβολιαστική κατάσταση του ατόμου αποτελεί καθοδηγητικό παράγοντα στη διάγνωση... Εάν ένα άτομο που έχει εμβολιαστεί προσβληθεί από τη νόσο, η νόσος απλώς καταγράφεται με διαφορετικό όνομα... Όσοι προσβλήθηκαν από πολιομυελίτιδα μετά τον πρώτο εμβολιασμό, τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των μη εμβολιασμένων... 

Είναι προφανές ότι αυτή η πρακτική της διαλογής των στατιστικών στοιχείων, προφανώς για να αποσιωπηθούν γεγονότα δυσμενή για τον εμβολιασμό, ακυρώνει τα περισσότερα στοιχεία που προβάλλουν οι υποστηρικτές του εμβολιασμού." [8] [η έμφαση προστέθηκε].

Εν ολίγοις, όταν οι αριθμοί δεν υποστηρίζουν το δόγμα του εμβολιασμού, οι ιατρικές αρχές απλώς τους αλλάζουν για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς των επιχειρήσεών τους (θυμηθείτε ότι το CDC, για παράδειγμα, είναι μια εταιρεία εμβολίων που κατέχει πατέντες για πολλά εμβόλια).

Αυτή ήταν η συνήθης πρακτική τους τελευταίους δύο αιώνες, και είναι μια παράδοση που συνεχίζεται περήφανα και σήμερα, όπως έχουν δείξει πληροφοριοδότες όπως ο Thompson.



Και όχι, ο εμβολιασμός σίγουρα δεν ξεφορτώθηκε την πολιομυελίτιδα -το αντίθετο μάλιστα. Οι περιπτώσεις πολιομυελίτιδας που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό χαρακτηρίστηκαν στη συνέχεια ως κάτι άλλο για να αποκρύψουν τη ζημία:

Ο Dr. Bernard Greenberg, ειδικός στη βιοστατιστική, ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης και Προτύπων της Αμερικανικής Ένωσης Δημόσιας Υγείας κατά τη δεκαετία του 1950. Κατέθεσε σε μια συζήτηση που χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο για τις ακροάσεις του Κογκρέσου σχετικά με το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας το 1962. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των ακροάσεων ανέπτυξε τα προβλήματα που σχετίζονται με τις στατιστικές για την πολιομυελίτιδα και αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Απέδωσε τη δραματική μείωση των κρουσμάτων πολιομυελίτιδας στην αλλαγή των πρακτικών αναφοράς από τους γιατρούς. 

Λιγότερα περιστατικά αναγνωρίζονταν ως πολιομυελίτιδα μετά τον εμβολιασμό για πολύ συγκεκριμένους λόγους... Σημειώστε ότι [αρχικά] "δύο εξετάσεις με διαφορά τουλάχιστον 24 ωρών" ήταν το μόνο που απαιτούνταν [για τη διάγνωση της πολιομυελίτιδας]. Δεν απαιτούνταν εργαστηριακή επιβεβαίωση και παρουσία υπολειμματικής παράλυσης. 

Το 1955 τα κριτήρια άλλαξαν ώστε να ανταποκρίνονται περισσότερο στον ορισμό που χρησιμοποιήθηκε στις δοκιμές πεδίου του 1954: η υπολειμματική παράλυση προσδιορίστηκε 10 έως 20 ημέρες μετά την έναρξη της νόσου και ξανά 50 έως 70 ημέρες μετά την έναρξη..... Αυτή η αλλαγή στον ορισμό σήμαινε ότι το 1955 αρχίσαμε να αναφέρουμε μια νέα ασθένεια, δηλαδή την παραλυτική πολιομυελίτιδα με παράλυση μεγαλύτερης διάρκειας. [Αυτό σημαίνει ότι λιγότερες περιπτώσεις χαρακτηρίστηκαν, καθώς πολλές απλά δεν διαρκούσαν τόσο πολύ.]

Επιπλέον, οι διαγνωστικές διαδικασίες συνέχισαν να βελτιώνονται. Οι λοιμώξεις από τον ιό Coxsackie και η άσηπτη μηνιγγίτιδα έχουν [πλέον] διακριθεί από την παραλυτική πολιομυελίτιδα. Πριν από το 1954 μεγάλος αριθμός αυτών των περιπτώσεων αναμφίβολα χαρακτηριζόταν εσφαλμένα ως παραλυτική πολιομυελίτιδα. 

Έτσι, απλώς και μόνο από τις αλλαγές στα διαγνωστικά κριτήρια, ο αριθμός των παραλυτικών περιπτώσεων είχε προκαθοριστεί όπως χρησιμοποιήθηκε. - The Fresno Bee, Community Relations, DPT Report, 5 Δεκεμβρίου 1984. [Η υπογράμμιση προστέθηκε].

Λαμβάνοντας υπόψη τα ντροπιαστικά μεγάλα χρηματικά ποσά που έχουν επενδύσει οι κυβερνήσεις σε εκστρατείες εμβολιασμού (και τον συνακόλουθο προπαγανδιστικό/ψυχολογικό πόλεμο για τη δικαιολόγησή τους), είναι κάπως κατανοητό ότι, στη δειλή γραφειοκρατική τους κατάσταση, αντί να παραδεχτούν τέτοια τερατώδη λάθη, οι εν λόγω γραφειοκράτες και τα ιατρικά ανδρείκελα απλά προσπαθούν να θάψουν τα στοιχεία και να σώσουν τα προσχήματα. 

Μετά το θάνατο του Jenner, όταν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι συνέχισαν να προσβάλλονται από ευλογιά (αποδεικνύοντας επανειλημμένα την απάτη του εμβολίου της ευλογιάς), τα ιατρικά τους αρχεία έδειχναν ότι είχαν αντ' αυτού "φλυκταινώδες έκζεμα"[9]. 

Ο George Bernard Shaw (1856-1950) θυμήθηκε ότι είδε από πρώτο χέρι αυτή την απάτη καταγραφής δεδομένων:

"Κατά τη διάρκεια της τελευταίας σημαντικής επιδημίας στο γύρισμα του αιώνα, ήμουν μέλος της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου του Λονδίνου Borrough, και έμαθα πώς η πίστωση του εμβολιασμού διατηρείται στατιστικά με τη διάγνωση όλων των επανεμβολιασμένων περιπτώσεων (ευλογιάς) ως φλυκταινώδες έκζεμα, βαρυοειδές ή οτιδήποτε άλλο - [οτιδήποτε] εκτός από ευλογιά". [10] [Η έμφαση προστέθηκε]

Ωστόσο, αντί να παραδεχτούν την επικίνδυνη και αναποτελεσματική φύση των πρώτων εμβολίων, οι αρχές συνέχισαν να δημιουργούν όλο και περισσότερα εμβόλια, όλα με βάση τις ίδιες προληπτικές προϋποθέσεις που γέννησαν τη μυθολογία που τώρα μας πατάνε στο λαιμό ως ιερή "επιστήμη" και -πιο παράλογα- ως "χρυσό πρότυπο" της ιατρικής.

Αλλά αν είναι ιερό και απαραβίαστο δεν είναι επιστήμη αλλά θρησκεία... 

...και το γεγονός παραμένει ότι οι ιατρικές αρχές λένε ψέματα και καλύπτουν τα ίχνη τους από την αρχή, όπως ακριβώς έκανε από την αρχή ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης Edward Jenner, ο νονός του ψέματος για τα εμβόλια.



Εάν τα εμβόλια είναι τόσο "ασφαλή και αποτελεσματικά", τότε γιατί, αφού η Ιαπωνία ξεκίνησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της ευλογιάς το 1872, τα ποσοστά ευλογιάς αυξήθηκαν στη συνέχεια; Μετά από είκοσι χρόνια, τα αρχεία τους ανέφεραν 165.774 κρούσματα με 29.979 θανάτους - ΟΛΟΙ τους εμβολιασμένοι. 

Εν τω μεταξύ, στην Αυστραλία, όπου δεν υπήρχε τέτοιος εξαναγκασμός εμβολιασμού, υπήρξαν μόνο τρεις θάνατοι σε δεκαπέντε χρόνια [11].

Είναι σαφές ότι με κάποιον τρόπο προλαμβάνουμε αυτές τις καταστάσεις, και αυτό ξεκινάει από τα βασικά -διατροφή, ψυχολογική ευεξία, υγιεινή και καθαριότητα- τα οποία προλαμβάνουν την ασθένεια εξαλείφοντας τους υποκείμενους αιτιολογικούς παράγοντες που δημιουργούν εξ αρχής τη δυνατότητα εμφάνισής της.

Καλλιεργώντας το έδαφος του σώματος, αποτρέπουμε την εμφάνιση των συμπτωμάτων.

Τα εμβόλια ήρθαν αργότερα και διεκδίκησαν ψευδώς τα εύσημα. 

Αυτή είναι απλώς μια ιστορικά ακριβής δήλωση -αλλά ποιος χρειάζεται την ιστορία όταν μπορούμε απλά να συνεχίσουμε να ψέλνουμε τα ιερά μάντρα του Ναού των Εμβολίων και να πνίγουμε τις ενοχλήσεις της ιστορίας, ε;

Ιστορικά, η ευλογιά συνέχισε να μολύνει τον πληθυσμό της Ευρώπης έως ότου οι υποδομές υδραυλικών εγκαταστάσεων έγιναν κοινός τόπος. Όταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέρρευσε, η υγιεινή έγινε χαμένη τέχνη και η κοινωνία της πλήρωσε το τίμημα: η μια πανούκλα μετά την άλλη έπληττε περιοχές με πυκνό πληθυσμό. 

Το μάθημα: είναι οι κακοσχεδιασμένες συνθήκες διαβίωσης, το άγχος, το κακό νερό, η τοξικότητα και ο υποσιτισμός που αναπαράγουν τα συμπτώματα των ασθενειών - και όχι η απουσία εμβολίων.

Δεν υπάρχει "έλλειψη εμβολίων", παρόλο που όλο το ιατρικό δόγμα για τα εμβόλια υπονοεί ευθέως ότι μπορεί να υπάρχει τέτοια "έλλειψη". 



Δεν υπάρχει. 

Ποτέ δεν υπήρξε. Ποτέ δεν θα υπάρξει.

Είναι καθαρή φαντασίωση, κατασκευασμένη από ανθρώπους που δεν τους νοιάζει ποιον πληγώνουν στην αρπαγή τους για εξουσία και κέρδος. 

Είναι αδύνατον τα εμβόλια να κατακτήσουν τα συμπτώματα της ασθένειας, επειδή ο εμβολιασμός στοχεύει στη δημιουργία "ανοσίας" έναντι μικροσκοπικών οντοτήτων στο σώμα που δεν είναι καν υπεύθυνες για την πρόκληση συμπτωμάτων ασθένειας εξ αρχής.

Αν η σύγχρονη ιατρική έχει αποδώσει λανθασμένα τους ΑΙΤΙΑΚΟΥΣ παράγοντες των συμπτωμάτων της "ασθένειας" και επιδιώκει μια ψευδαίσθηση, τότε πώς είναι δυνατόν να πετύχει η προσπάθειά της για "πρόληψη" ή "θεραπεία";

Ο εμβολιασμός κατά των λεγόμενων μολυσματικών μικροβίων είναι σαν να χτίζεις έναν φράχτη ασφαλείας για να κρατήσεις έξω τους μονόκερους, ώστε να μην καταπατηθεί το γκαζόν σου - μόνο που ο φράχτης ασφαλείας δεν θα σε δηλητηριάσει. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν σπαταληθεί κυνηγώντας τις ψευδοεπιστημονικές χίμαιρες της ιολογίας και πολλά εκατομμύρια ζωές έχουν καταστραφεί και σβηστεί.



Θα μπορούσα να συνεχίσω με στατιστικά στοιχεία και παραδείγματα, αλλά ελπίζω να καταλάβετε την ιδέα. 

Όσοι από εσάς εξακολουθείτε να είστε διατεθειμένοι να υπερασπιστείτε το Ναό των εμβολίων ενθαρρύνεστε να δείτε πιο πρόσφατο υλικό που συνεχίζει να αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητα και την εγγενή τοξικότητα όλων των εμβολίων - δεν υπάρχει έλλειψη από αυτό.

Αν δεν το κάνετε για το δικό σας καλό, κάντε το για τα παιδιά που υποτίθεται ότι προστατεύουμε.

-τέλος της δημόσιας έκδοσης-

🚨 Για το ΠΛΗΡΕΣ άρθρο και πρόσβαση σε ΟΛΟ το πολυμεσικό μου περιεχόμενο, γίνετε μέλος του Truthiversity 


Σχετικά με εμένα:

Truthiverse podcast. Συγγραφέας του έπους: “The Grand Illusion: A Synthesis of Science and Spirituality — Book 1.” (Η μεγάλη ψευδαίσθηση: Μια σύνθεση της επιστήμης και της πνευματικότητας - Βιβλίο 1). Ιδρυτής του Truthiversity 📽

Σύνδεσμοι:

🧬 Παρακολουθήστε το δωρεάν Evolve Yourself Masterclass μου για να ανακαλύψετε πώς βοηθάω τους ανθρώπους να επιταχύνουν τη θεραπεία, την εξέλιξη και την αυτοκυριαρχία τους οργανικά χωρίς σκληρή δουλειά ή διαλογισμό.

📲 Ακολουθήστε με στο Telegram


---Δικτυογραφία :

5 Huge Historical Vaccine Frauds

Truthiverse
5 Huge Historical Vaccine Frauds
"It is pathetic and ludicrous to say we ever vanquished smallpox with vaccines, when only 10% of the population was ever vaccinated." - Dr. Glen Dettman AMM, BA, PhD…
Read more

1 σχόλιο:

  1. 🤣🤣🤣 ΚΑΠΕΛΟΣΑΝ?
    ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΣΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ.
    ΠΆΝΕ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥΤ!
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΠΙΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive