Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

OTAN TA ΡΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ή ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ "ΒΡΟΧΗ" !!!

 Σας τα λεει ο Γερο Γκίκας..αλλά ... Δεν τον ακούτε ... Κάντε προβολή στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ με το "ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΡΕΜΑ" ή "ΜΙΣΓΑΓΓΕΙΑ" ή "ΑΒΑΘΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑ" ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΪΚΟ ΚΟΛΠΟ ΟΜΒΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ... Χρονικό μιας προαναγγελθείσας πλημμύρας στην Κρήτη....

Τρία χειμαρρώδη ρέματα με μέσο μήκος 2 km καταλήγουν σε χείμαρρο 3ης τάξης που εκβάλει στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας. Περίπου 700 m πριν την εκβολή, η κοίτη του χειμάρρου εξαφανίζεται, μπαζωμένη κάτω από τον κεντρικό δρόμο του οικισμού.
Φαντάζομαι όλα με νόμιμο τρόπο.. Πρόστιμα που πληρώθηκαν και νομιμοποιήθηκαν
Με μια λεκάνη απορροής περί τα  6 km2, μικρή κατείσδυση λόγω του αδιαπέρατου υποβάθρου και μεγάλη ποσότητα βροχής, το νερό δεν μπορούσε να κατευθυνθεί παρά μέσα στον οικισμό ακολουθώντας την πορεία της μπαζωμένης κοίτης του ρέματος και παρασύροντας ότι του έφραζε τον δρόμο. ( Σας θυμίζει τον ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ??? )
Δεν φταίει λοιπόν η καταρρακτώδης βροχή αλλά η ανεξέλεγκτη τουριστική-οικιστική ανάπτυξη που έχει μετατρέψει το παραθαλάσσιο χωριουδάκι σε μαζικό τουριστικό θέρετρο,  χωρίς, όμως, τις στοιχειώδεις υποδομές.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ..

Κ. ΓΚΙΚΑΣ

Σ. Μεθενίτης: Εμπλοκή στο έργο του ΧΥΤΑ Γραμματικού – Μέχρι το 2030 θα λειτουργεί η Φυλή (Δήλωση)
Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής με την παράταξη του Γ. Σγουρού και τ. δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Ανατολικά» με τον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Μεθενίτης ανέφερε ότι δεν θα προχωρήσει άμεσα το έργο του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό γιατί υπάρχει εμπλοκή.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η περιοχή είναι ενταγμένη στο δίκτυο Natura και η ΣΜΠΕ δεν κάνει ειδική αναφορά σε αυτό.

Παράλληλα όμως ο κ. Μεθενίτης συνέδεσε το παραπάνω θέμα με τον ΧΥΤΑ της Φυλής υπογραμμίζοντας ότι εκεί δεν θα κατευθύνονται μόνο ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και επεξεργασμένα υπολείμματα απορριμμάτων.

«Άρα λοιπόν όλος ο σχεδιασμός αυτή τη στιγμή είναι ελλιπής» πρόσθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος εξηγώντας γιατί συμβαίνει αυτό καταλήγοντας ότι η Φυλή θα λειτουργήσει τουλάχιστον μέχρι το 2030.

Ακούστε παρακάτω τί ακριβώς είπε σχετικά ο κ. Σωτήρης Μεθενίτης στον planetwebradio.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive