Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Δένδιας και Σακελλαροπούλου πάνε Κίεβο μέσα στον Οκτώβριο για να δουν την τακουνάτη χορευτρια … Ζελένσκι!

  • Κέντρο διερχομένων αντιρωσικών ηγετίσκων το Κίεβο! 
    Στην ουκρανική πρωτεύουσα θα μεταβεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα καθοριστεί -κατά πληροφορίες, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου....  Ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί αεροπορικώς στην Πολωνία και από εκεί, πιθανότατα με τρένο, στο Κίεβο. Εκεί, αναμένεται να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και τον υπουργό Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα.  Νωρίτερα μέσα στον μήνα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΤΙΟΥΠΙΤ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ;Ο ΑΥΓΟΥΛΟΚΕΦΑΛΑΣ ΚΛΟΥΒΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ;ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ;
    ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΑ ΛΈΝΕ ΟΙ ΨΕΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα πάμε Ουκρανία(Δένδιας&Σακελλαροπούλου)ως χώρα, πάλι κάτι θα δώσουμε ή θα υποσχεθούμε και θα πρέπει μετά να το τηρήσουμε. Άρα, καλύτερα να μην πάνε.
    Αρκετά υπονομεύσανε την χωρά μας. Πόσο άλλο; Καταρχήν δώσαμε τα ΒΜΡ-1 και σφαίρες και άλλα που δεν μας τα λένε. Θέλει κι άλλα ο τακουνάτος με τα λάτεξ, ο σαδομαζοχιστής, φεμινοναζιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ξέχασα δώσαμε και τα TORM-1 επειδή είναι ρώσικα. Σίγα, τόση ρωσοφοβία πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive