Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ


Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πλέον. ...ούτε σε ποιόν κόσμο βρίσκονται.... ούτε πως είναι φτιαγμένος..... αλλά ούτε και ποιος ( εδώ είναι πολλοί) έφτιαξε το σώμα τους το οποίο είναι και η φυλακή της ψυχής τους....
Διότι όλα τα μέλη του σώματος φτιάχτηκαν το κάθε ενα ξεχωριστά απο τους άρχοντες- θεούς σε συνεργασία με τους αγγέλους της πενίας ( του σκότους) Ετσι ώστε να ειναι ελεγχόμενα απο αυτούς ... και μεσα στο σωμα εγκλωβισαν την ψυχή η οποία ειναι περιτύλιγμένη απο το τεχνητο πνεύμα της ύλης ... και στο εσωτερικό της βρίσκεται το πνεύμα του φωτός ( Χριστή πεμπτουσία )
Η δε ψυχή διαιρεθηκε σε δυο τμήματα (μέρη ) και έγινε διττή....Το ενα τμήμα της ειναι το καθαρό ( θεϊκο) που φέρει την Χριστή πεμπτουσία ( άγιο πνεύμα). ..Ενω το άλλο της είναι του τεχνητού πνεύματος της φωτιάς ... της ύλης ...( του σκότους ... το οποίο φέρει της ηδονές των θεών- αρχόντων- δαιμόνων)
Ετσι και να θέλει η θεϊκη ψυχή να νας ξυπνήσει δεν την αφήνει το σώμα μας το οποίο καθημερινά ελέγχεται απο τους θεούς και δαίμονες. ...
Ο Σωκράτης δια χειρός Πλάτωνος έλεγε:
«(66 b) Διότι όσο εξακολουθούμε να έχουμε το σώμα και η ψυχή είναι ενωμένη με αυτό το κακό, ποτέ δεν θα κατορθώσουμε να αποκτήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό το ποθούμενο.του (φωτός) Εννοούμε δε, πως αυτό είναι η Αλήθεια. Γιατί το σώμα, μας σπρώχνει σε αμέτρητες ασχολίες......
Ο Ιεροκλής σε σχόλια που κάνει στα Χρυσά έπη του Πυθαγόρα (25.4.1), ταυτίζει τον δημιουργό με την τετρακτύ, λέγοντας:
«Για τον λόγο αυτό, ο δημιουργός όλων των όντων (αυτού κοσμου ) απεκλήθη υπό αυτών παλαιότερον μεν αυτής την ιεραν τετρακτυς δε, Ζευς Πατήρ».
•ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ τους ορανιους κοσμους δηλαδή αυτός ο δημιουργός .( πατέρας της φωτιάς ... Ο Ρα ( ήλιος) ο οποίος είναι ο ίδιος άρχοντας απλά με πολλά ονοματα)
...Η δημιουργία όχι μόνο του ανθρώπου, ( ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ) αλλά όλου του υλικού (ορατού και αόρατου) συμπαντος κόσμου (Matrix που σας λένε) είναι το κατασκεύασμα μιας οντότητας που ο 《Έλληνας Ιωάννης》 στην Αποκάλυψη ( αυτον που χλευαζουν σημερα οι νεοαφυπνισμένοι Ελληνες )
χαρακτηρίζει ως «Θηρίο» και ο Χριστός ( που κάποιοι σημερα κοροιδεύουν) τον αποκαλεί «Άρχοντα του κόσμου τούτου».
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ....ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΉΣΕΙ ... ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ. .. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ. .. .. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΑΣ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ( το οποιο δεν ειναι δικο σας ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ. ....
Μας λέει ο Πλάτωνας. ...
Μόλις ο δημιουργός είδε τον κόσμο ζωντανό να κινείται, καθιστάμενο εικόνα των αιώνιων ανθρώπων, εθαύμασε και ευχαριστημένος σκέφτηκε να κάνει τον κόσμο περισσότερο όμοιο προς το πρότυπο που χρησιμοποίησε. Εφ’ όσον λοιπόν το πρότυπο τυγχάνει ον ζωντανό και αιώνιο, τέτοιον επεχείρησε να κάνει, όσο μπορούσε καλύτερα και τον κόσμο που δημιουργούσε.
Η φύσις όμως του ζωντανού εκείνου προτύπου, ετύγχανε να είναι αιώνιος, και τούτο το στοιχείο δεν ήταν δυνατόν να το μεταδώσει ολοκληρωτικά στον δημιουργημένο κόσμο.
Διανοείται λοιπόν, να κάνει τον κόσμο μια μορφή κινητής εικόνας του αιώνιου και διακοσμώντας συγχρόνως τον ουρανό δημιουργεί μια εικόνα κινούμενη της σταθεράς και αιωνίου αιωνιότητος, αιώνια και αυτή κινούμενη σύμφωνα με τους νόμους των αριθμών. Αυτή την διαρκή κίνηση ονόμασε χρόνο.»
[Πλάτων, Τίμαιος (στοίχοι: 37c6-37d7)]
Εγώ το ξέρω. ... αλλά σας το λέει και ο Πλάτωνας .... Αλλά είπαμε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να ψάξει να μάθει τι έλεγαν οι πρόγονοι μας. ..
Και μας ξαναλέει ο Πλάτωνας για τους σχεδιαστές αυτου του ψευτικου ( φυλακή ψυχών κόσμου)
109b) Διότι κάποτε οι θεοί διαμοίρασαν ολόκληρη τη γη με κλήρο κατά περιοχές χωρίς φιλονικία. … Με δίκαια λοιπόν κλήρωση παίρνοντας ο κάθε ένας το δικό του μέρος, εγκατέστησαν στις χώρες τους κατοίκους, και στη συνέχεια όπως οι βοσκοί τα πρόβατα μας έτρεφαν ως κτήματα και θρέμματά των. …(109c5) Οι άλλοι λοιπόν, από τους θεούς αφού έλαβαν με κλήρο τους διάφορους τόπους των, τους διακοσμούσαν.»
[Πλάτων, ‘Κριτίας’]
Όπως μας πληροφορεί και ο Σωκράτης. ...λέγοντας. ..
Γιαυτό και πρέπει να προσπαθεί κανείς να φεύγει απ’ εδώ, ( ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) όσο μπορεί πιο γρήγορα, προς τα εκεί. ( ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ) Και η φυγή αυτή, σημαίνει ομοίωση με τον Θεό, όσο τούτο γίνεται.
•Σήμερα ολοι εδώ μέσα έγιναν αφυπνισμένοι .. 《και έγιναν αφυπνισμένοι σύμφωνα με την νεα τάξη πραγμάτων》. .. για να το πω πιο απλά. ....
Νομίζουν όλοι ότι .. ψυχικά και πνευματικά κατάγονται απο θεούς ...και είναι απολυτα σιγουροι γιαυτό..
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΤΑΓΌΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ..
ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ παράδειγμα ... Έλληνες με σιωνιστες ( εβραιοι)
ΑΛΛΟΣ ( ΘΕΟΣ ) ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡ@ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...
Η ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΨΙΜΑΧΊΕΣ ΤΩΝ ( ΘΕΩΝ ) ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....( αυτά τα γράφω για κάποιους νεοαφυπνισμένους)
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ....
Και συνεχίζω. ....
.
Ετσι σήμερα έγιναν όλοι σοφοί μεσα στην αμάθεια τους φουσκώνοντας με αλαζονεία οτι τους πλασάρουν και ξεχνώντας τον ΕΝΑΝ αγνό ΘΕΟ τώρα στο τέλος. ..και βρίζοντας καθημερινά εδώ μεσα τον ΕΝΑΝ Χριστό που είναι η κρυμμένη πεμπτουσία μέσα τους. ..η οποία πεμπτουσία ειναι η μόνη που τους κρατά σε επαφή ακόμη με τους κόσμους του φωτός .....και μπορεί να τους ενθυμισει ποιοι ήταν και που βρίσκονται τωρα. .. ( δηλαδη πως εξαπατηθηκαν)
Διαβάζουν και παρακολουθούν ολους εκείνους που γράφουν για θεούς και δαίμονες ... και τους υπολοίπους που γράφουν για Πέμπτες διαστάσεις και άλλους για ενέργειες και γιόγκα ...Και δεν παρακολούθησαν ποτέ το μέσα τους όπου υπάρχει το πνεύμα του φωτός και πεμπτουσίας ...
Τους κατάφεραν οι Ιουδαίοι να γνωρίζουν όλους τους θεούς και τους δαίμονες ...και ξέχασαν τον ίδιον τους τον εαυτό ...
ΓΝΏΘΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας ... Δεν μας δίδαξαν ποτέ ΓΝΏΘΙ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ......
Διαβάζουν αρχαία λογοτεχνία και ανάθεμα αν ποτέ κατάλαβαν τι διαβάζουν ..
Όλοι οι φιλόσοφοι μας μίλησαν για το πώς θα γνωρίσουμε τον εαυτόν μας. ..μας μίλησαν για έναν άλλο κόσμο και το πώς θα φύγουμε από εδώ ...
Αριστοτέλης ... μας μίλησε περί εγλωβισμενης ψυχής ...
Πλάτωνας μας μίλησε περί του κόσμου τούτου ( σπήλαιο του Πλάτωνα) και μας έδωσε τον κλειδαριθμο και τα συμβολα αυτού του κόσμου ..
( σύμβολα που τα βλέπουμε να τα λατρεύουν οι σκοτεινοι. .. και οι ανόητοι θεωρούν ότι είναι δικά τους θεϊκά και κλεμμένα)
Ο Σωκράτης ... μας μίλησε περί ψυχής και για έναν Θεό ο οποίος υπάρχει έξω από αυτόν τον κόσμο ...
Όλοι αυτοί και δεκάδες άλλοι φιλόσοφοι εξορίστηκαν πονεσαν θανατωθηκαν και άλλοι πέθαναν από την πείνα ...
Και πότε;
Τις εποχές που βασίλευε η πατρώα θρησκεία των θεών
( ιουδαικο προτεκτορατο θα έλεγα ... το οποίο υπάρχει και στις μέρες μας με άλλο όνομα θρησκείας)
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ;
ΤΟΥΣ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ
Ποιός απο αυτούς τους αφυπνισμένους που σας γράφουν για θεούς έχει ασχοληθεί σοβαρά να μελετήσει Ησίοδο;
Κανένας σας πληροφορώ ...
Ενας άνθρωπος με πνεύμα πεμπτουσίας αν μελετούσε Ησίοδο αμέσως θα καταλάβαινε τι έγραφε και τι εννοούσε ο Ησίοδος ...
Ενας άνθρωπος τεμπέλης που δεν τον ενδιαφέρει να μελετήσει σοβαρά δεν θα καταλάβει ποτέ τον Ησίοδο. ..
Αλλά όχι μόνο τον Ησίοδο ... αλλά και όλους τους λογογράφους της εποχής εκείνης ..
Είναι πολύ εύκολο σε έναν ανόητο να δώσεις τέτοια κείμενα να διαβάσει ... φτάνει να αλλάξεις λίγες λέξεις και να στρεψεις το κείμενο υπέρ του συμφερόντων σου ..Γιαυτό ολοι όσοι διαβάζουν Ησίοδο λένε ...."" να λέει για τους θεούς μας και για μούσες νεράιδες νύμφες και όλα τα ομορφα της μάνας γης ""
Σταματάω εδω. .... αυτη είναι η πρώτη εισαγωγή. ...
Η συνέχεια θα είναι πολυ αφυπνιστηκη .....
Οποίος δεν δέχεται αυτά που γράφω είναι δικαίωμα του. ..
Ο Ανόητος πάντα Ανόητος και παγιδευμένος σε αυτόν τον κοσμο θα ειναι ......
Με αγάπη
Νικομαχος

3 σχόλια:

  1. 💥ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ! ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ:ΔΩΡΕΑΝ ΈΛΑΒΑ...!

    ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΆΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΘΥΜΆΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΆΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΆΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΕΚΕΊ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΆΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΠ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΠΤΑ! ΠΑΣ ΣΕΝΑΝ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΝ! ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΜΟΛΌΓΗΣΗ!(ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥΡΧΕΤ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΓΊΖΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!! ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΏΝΙΑ ΖΩΗ) ΕΠΊΣΗΣ ΤΑΧΕΙΣ ΓΡΑΠΤΆ ΓΙΑΤΊ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΆΚΡΥΑ ΚΑΘΏΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΆΣΕΙ ΤΟ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΉ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ..ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!

    ΟΛΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΡΔΙΆΣ Κ ΝΟΥ!

    ΟΤΑΝ ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ Κ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΉ ΚΥΡΙ ΙΗΣΟΎ ΕΛΈΗΣΟΝ ΜΕ + ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΠΕ ΗΜΑΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΈΗΣΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΌΣ!!!

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ!

    ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΘΑ!

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ... ΑΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΆΛΛΑ.

    ΖΉΣΤΕ ΤΟ ΘΑΎΜΑ
    ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΊΣΤΕ Κ ΕΣΕΊΣ!

    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΟΡΏ! ΘΕΛΩ! ΓΟΥΣΤΆΡΩ! ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΑΠΗ ❗🗡️⚖️🌞 ΘΥΜΗΣΟΥ...
    🧠👼👑🌏🌎🌍🇬🇷

    ΑΞΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!

    ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ ❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 💥ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ! ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ:ΔΩΡΕΑΝ ΈΛΑΒΑ...!

    ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΆΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΘΥΜΆΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΆΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΆΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΕΚΕΊ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΆΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΠ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΠΤΑ! ΠΑΣ ΣΕΝΑΝ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΝ! ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΜΟΛΌΓΗΣΗ!(ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥΡΧΕΤ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΓΊΖΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!! ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΏΝΙΑ ΖΩΗ) ΕΠΊΣΗΣ ΤΑΧΕΙΣ ΓΡΑΠΤΆ ΓΙΑΤΊ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΆΚΡΥΑ ΚΑΘΏΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΆΣΕΙ ΤΟ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΉ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ..ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!

    ΟΛΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΡΔΙΆΣ Κ ΝΟΥ!

    ΟΤΑΝ ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ Κ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΉ ΚΥΡΙ ΙΗΣΟΎ ΕΛΈΗΣΟΝ ΜΕ + ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΠΕ ΗΜΑΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΈΗΣΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΌΣ!!!

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ!

    ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΘΑ!

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ... ΑΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΆΛΛΑ.

    ΖΉΣΤΕ ΤΟ ΘΑΎΜΑ
    ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΊΣΤΕ Κ ΕΣΕΊΣ!

    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΟΡΏ! ΘΕΛΩ! ΓΟΥΣΤΆΡΩ! ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΑΠΗ ❗🗡️⚖️🌞 ΘΥΜΗΣΟΥ...
    🧠👼👑🌏🌎🌍🇬🇷

    ΑΞΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!

    ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ ❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός των αναφερομένων φιλοσόφων του κειμένου,ΥΠΗΡΞΕ και ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ.Η μονοσήμαντη απεικόνιση απόψεων ποτέ δεν ήταν πανάκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive