Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μέλος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ο 53χρονος βιαστής και προαγωγός Ηλίας Μίχος.Σοκαρει το βίντεο. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατουλης,σε προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του 53 χρονου, φίλου του,Ηλία Μίχου

ΑΡΑ σύμφωνα  με τις αποφάσεις περι "Εγκληματικής οργάνωσης", όπως έκλεισαν φυλακή τη Χ.Α. πρέπει να κλείσουν ΚΑΙ τη Ν.Δ..Τι ΟΧΙ;  

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.
Και μετά "σήκωνε" ΚΑΙ το Σταυρό
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο επιχειρηματία του Κολωνού ο οποίος έχει συλληφθεί για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης και μαστροπείας....

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει πλήθος φωτογραφιών με σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από τον χώρο της αυτοδιοίκησης. 

Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήριος και στον κοινωνικό χώρο καθώς κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος Ιερού Ναού της περιοχής με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Oι σχέσεις του με ηγετικά στελέχη της ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από σαφείς:

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ο 53χρονος… ευυπόληπτος οικογενειάρχης, φέρεται να εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι για ποσά που κυμαίνονταν από 50 εως και 70-100 ευρώ με τα ραντεβού να κλείνονται κοντά στον σταθμό του Μετρό, στα Σεπόλια, μόλις 300 μέτρα μακριά από την πλατεία όπου διατηρεί την επιχείρησή του.

Επισημαίνεται ότι η περιοχή πέριξ του σταθμού του Μετρό σε συγκεκριμένο δρόμο που οδηγεί προς την εθνική οδό προσφέρεται ως… καβάντζα καθώς δεν είναι ούτε καλά φωτισμένη τις νύχτες ούτε και ιδιαίτερα πολυσύχναστη.

Τα χρήματα που έδιναν για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, κυρίως μέσα στα αυτοκίνητα τους. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.

Ο 53χρονος ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών αρνείται όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως θέλουν να τον καταστρέψουν.

 Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες βοηθούσε με την άδεια της μητέρας του όπως λέγεται στη γειτονιά (σ.σ.: πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα) τον 53χρονο στο μαγαζί που διαθέτει σε κεντρικό δρόμο του Κολωνού, λίγα μόλις μέτρα πριν από την οδό Λένορμαν.

 Ο 53χρονος φέρεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στα όπλα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονος πελάτης που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με την σε βάρος τους δικογραφία -για τον 53χρονο για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, για τον δε 42χρονο, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποιος δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει, έτσι πιθανότατα να διοριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΧΏΣ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ...301

    🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΟΙ ""ΠΕΛΑΤΕΣ..."" ???
    ΠΟΙΟΙ? ΗΤΑΝ? !

    ΕΊΝΑΙ 9 ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΑΦΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 12ΧΡ. ΛΈΓΕΤΑΙ ΟΤΙ 200 "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ???
    ΒΑΘΙΆ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΥΨΗΛΆ...ΨΗΛΑ ΠΑΕΙ... ΟΛΑ! 💥ΣΤΟ ΦΩΣ

    🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.🔥🔥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive